Piri Reis’ten büyük başarı

29 Haziranda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan TEOG sonuçlarına göre 46 8.sınıf öğrencisi bulunan Özel Piri Reis Okulunun 6 öğrencisi tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye Birincisi oldu. 2015 TEOG sonuçlarına...

Piri Reis’ten büyük başarı

29 Haziranda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan TEOG sonuçlarına göre 46 8.sınıf öğrencisi bulunan Özel Piri Reis Okulunun 6 öğrencisi tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye Birincisi oldu. 2015 TEOG sonuçlarına göre ilk 10 öğrencisinin ortalaması 495, ilk 25 öğrencisinin ortalaması 488 ve okul ortalaması 446 olarak gerçekleşti. Ayrıca Yerleştirme puanlarına göre 11 öğrenci Fen Lisesine,12 Öğrenci Burslu Özel okullara ve 23 öğrencide Anadolu liselerine yerleşerek Muğla da Piri Reis okulunun adını yine 1.sıraya yazdırdılar.

TEOG’daki başarıları nedeniyle öğrencileri tebrik eden Piri Reis Eğitim Kurumları Müdür Yardımcısı Mehmet Koç, başarının tesadüf olmadığını söyledi. Koç; TEOG’ da alınan sonuçlar da eğitim kalitesi artık oturmuş bir kurum olduğumuzu doğruluyor. Planlı, düzenli ve disiplinli çalışmanın akabinde mutlaka başarının geleceğini, okul idaresi, öğretmen ve ailelerin birlikte hareket etmesinin öğrencilerin başarılı olmalarındaki en büyük etken olduğunu dile getirdi.

Piri Reis’in eğitim-öğretimdeki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren okullar arasında ilk akla gelen eğitim kurumlarından biri olduğunu ifade eden Koç, "Okulumuz geçmiş yıllarda da bu ve benzeri birçok önemli başarılara imza atmıştır. Özel yetenek dersleri, bilim olimpiyatlarına hazırlık dersleri, akıl oyunları dersleri, yoğunlaştırılmış İngilizce dersleri, etüt ve ofis çalışmaları gibi farklı uygulamalarla örnek bir eğitim kurumu olan okulumuzun 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı kayıtları 400 civarındayken 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı kayıtları 450 civarında olacak. Bize bu başarılarda destek veren tüm velilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.