Öztürk’ten, Gürün’ün icraatlarına tepki

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Büyükşehir Belediyesi’nin icraatlarını değerlendirirken, “ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün havanda su dövmeye devam ediyor.” Dedi.AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk,...

Öztürk’ten, Gürün’ün icraatlarına tepki

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Büyükşehir Belediyesi’nin icraatlarını değerlendirirken, “ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün havanda su dövmeye devam ediyor.” Dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, bir açıklama yaparak Muğla gündemini değerlendirirken, Büyükşehir Belediyesi’nin icraatlarını da eleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün belediyenin bazı çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı  açıklamalara da atıfta bulunan Öztürk, “ Gürün havanda su dövmeye devam ediyor.” Dedi.

Öztürk, açıklamasında şunları söyledi:

“Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 9 Aralık 2014 tarihli toplantısında, AK Partili arkadaşlarımız ile  MHP, DP’li üyelerin ret oylarına rağmen CHP ’li Meclis Üyelerinin kabul oylarıyla içme sularının fiyatına yapılan zammı parti olarak kabul etmemiz mümkün değil.

Meclisteki arkadaşlarımın da ifade ettiği gibi, “Denizli ve Aydın’da olduğu gibi su fiyatlarının her ilçe bazında değerlendirilmesinin daha hakkaniyetli olacağı düşüncesindeyim” arkadaşlarımla bu konunun takipçisi olmaya kararlıyız.

Son dönemde yaptığı ilçe toplantılarının birinde, “Büyükşehir’i Özürlü Çocuğa” benzeten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, havanda su dövemeye devam ediyor. Sayın Başkan, son meclis toplantısında, “Muğla’nın 50 yıllık su ihtiyacını garantiye bağlamak istiyoruz” demiş.

Buradan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e sesleniyorum;

“Sandras’tan suyu getiremedin, olay yılan hikâyesine dönünce maliyeti bahane Edip halkı oyalamaya devam ediyorsunuz. Göreve geldikten sonra, suya zam üstüne zam yapıp vatandaşın cebine giren 3 kuruşa göz diktiniz.

İlçelerde, sulama suyuyla ilgili belirlediğiniz fahiş fiyatlarla çiftçiyi perişan ettin. Çiftçi, dert yanınca çözüm bulmak yerine topu sulama birliklerine attınız. Yönetiminde aciz kaldığı Büyükşehir’i Sayın Gürün, utanmadan özürlü çocuğa benzettin, şimdi de 50 yıl sonrasının su ihtiyacından bahsediyorsun. Artık, vatandaş senden icraat bekliyor. İnsanların artık sabrı taştı.

Vatandaşın vergileriyle aldığın otobüslerle şov yapmak yerine, yanlış uygulamalarla mağdur ettiğin vatandaşların sesine bir ara kulak ver. Geçenlerde Datça Palamütbükü’ne gittim. O yolların halini gördüğüm zaman içim acıdı.  Mesele, milyonlarca lira verip onlarca otobüs almak değil.  Önemli olan dünyanın parasını verip aldığınız otobüslerin kullanacağı yolları yapmak ve vatandaşın hizmetine sunmak.

Sayın Başkandan yaptığı yanlıştan en kısa süre içinde dönmesini ve su zammını geri almasını bekliyoruz. Partili arkadaşlarım ve ben Büyükşehir belediyesinin yanlış uygulamalarını vatandaşlarımızla takipçisi olmaya devam edeceğiz”.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.