Öztürk, Seydikemer’i ziyaret etti

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk,  Seydikemer’de teşkilat mensupları ve muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, “Öncelikli amacımız 7 haziran’da Ak Parti’yi zafere taşımak” diye ifade etti.Fethiye...

Öztürk, Seydikemer’i ziyaret etti

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk,  Seydikemer’de teşkilat mensupları ve muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, “Öncelikli amacımız 7 haziran’da Ak Parti’yi zafere taşımak” diye ifade etti.

Fethiye ve Seydikemer’de 2 gün boyunca ziyaret ve istişarelerde bulunan AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk, Seydikemer ilçesinde düzenlenen toplantıda bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, Milletvekili Aday Adaylığı sürecine destek isteyen Öztürk, şunları söyledi:

“ Bizim, öncelikli amacımız partimizi 7 Haziranda zafere taşımak. Ak Parti’yi 400 milletvekili ile Ankara’ya götürmek, AK Parti’yi meclise bir rekor ile taşımak. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Başbakanımıza seçimden büyük bir zaferle çıkarak, müjde vermek en büyük arzumuz. Ak Parti davasına hizmet etmek ve bu dava için mücadele etmek başlı başına bir onurdur. Bende 13 yıldır bu davaya hizmet etmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyorum”

“Milletin hizmetkârı olmaya talibim”

Sözlerini, “Ben Milletvekili olmaya değil, milletin hizmetkârı olmaya talibim” şeklinde sürdüren Öztürk, “7 Haziran seçimlerine kadar teşkilat olarak birlik ve beraberlik içinde hareket edersek partimizi zafere taşımamızı kimse engelleyemez. Amacımız davamızı 2023’e taşımak olmalı. Bu inançla çalışırsak davamızı 2023’e hatta 2053’e taşımamıza kimse engel olamaz. Teşkilat mensuplarımıza Fethiye ve Seydikemer’de yaptığımız toplantılarda bize gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. Ankara’ya sizin vekiliniz olarak gidersem sizler için gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk’ün  Seydikemer’de teşkilat mensupları ve muhtarlarla yaptığı toplantıya,  Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Belediye meclis üyeleri, İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Yantır ve yönetim kurulu üyeleri, sendika ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.