Öztürk: Muğla’da 7 ilçeyi kazanacak durumdayız

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, 2. Etap TOKİ Evleri’nde il merkezinde görev yapan gazeteciler için de kontenjan ayrılacağını söyledi. Öztürk, 1 Kasım’dan sonra yapılan anketlere göre AK Parti’nin oylarının 7...

Öztürk: Muğla’da 7 ilçeyi kazanacak durumdayız

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, 2. Etap TOKİ Evleri’nde il merkezinde görev yapan gazeteciler için de kontenjan ayrılacağını söyledi. Öztürk, 1 Kasım’dan sonra yapılan anketlere göre AK Parti’nin oylarının 7 ilçe belediye başkanlığını kazanacak orana yükseldiğini açıkladı.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Öğretmenevi’nde basın toplantısı düzenledi. Öztürk, il merkezinde yapılacak olan 2. Etap TOKİ Evleri’nde, yine il merkezinde görev yapan gazeteciler için kontenjan ayrılması için TOKİ Başkanı’yla görüştüğünü belirterek, “TOKİ bu teklifimize olumlu yaklaştı. Yaklaşık 40 gün sonra ihale süreci tamamlanacak olan 2. Etap konutlardan ev sahibi olmak isteyen gazetecilerle TOKİ yöneticilerini bir araya getireceğiz, katılım şartları netleşecek. Amacımız evi olmayan ve kira ödeyen basın mensuplarını kiradan kurtararak ev sahibi yapmak. 2. Etap konutlarda bin 140 ev yapılacak” dedi.

Öztürk ayrıca 1 Kasım’dan sonra il genelinde yaptırdıkları anket sonuçlarına göre AK Parti’nin oylarının yüzde 35’in üzerine çıktığını belirterek, “Bu gün seçim olsa, Bodrum, Datça, Marmaris, Menteşe ve Milas dışındaki belediyeleri kazanacak durumdayız. Halk, hizmet için AK Partili belediye yönetimi istiyor” diye konuştu.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.