Öztürk: Atalarımıza karşı en büyük sorumluluğumuzdur

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal’in vefatının 79. yıl dönümü olması nedeniyle mesaj yayımladı. Öztürk; “ Türkiye’yi dünyanın en güçlü ülkeleri arasına sokmak; Gazi Mustafa Kemal...

Öztürk: Atalarımıza karşı en büyük sorumluluğumuzdur

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal’in vefatının 79. yıl dönümü olması nedeniyle mesaj yayımladı. Öztürk; “ Türkiye’yi dünyanın en güçlü ülkeleri arasına sokmak; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bizlere cennet vatanı miras bırakan atalarımıza karşı en büyük sorumluluğumuzdur. “ dedi.

Nihat Öztürk mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi: "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i ebediyete intikalinin 79. Yıl dönümünde saygıyla anıyorum.

Ülke ve millet olarak, Gazi Mustafa Kemal’in gösterdiği hedefler doğrultusunda ilerlemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye bugün dünyada sözü dinlenen, dostluğu aranan ve uluslararası sorunların çözümünde aktif rol üstlenen bir ülke konumundadır. Türkiye'yi dünyanın en güçlü ülkeleri arasına sokmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal ve bizlere cennet vatanı miras bırakan atalarımıza karşı bu en büyük sorumluluğumuzdur. Milletimiz binlerce yıldır olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde tüm güçlükleri yenecek, örnek bir ülke olmayı sürdürecektir.

Türkiye Cumhuriyeti'nin güçlenmesi, büyümesi ve demokrasinin güçlenmesi için çalışacağız.

Bu düşüncelerle, vefatının 79. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle anıyorum."

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.