Özkan Bozkurt, Muğla’yı temsil edecek

Ege İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu (EGEİSFED) 1. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz hafta sonu Balıkesir’de gerçekleştirildi. Muğla bölgesinin önde gelen OSGB firmalarından Ada Birtek Osgb’nin kurucu müdürü Özkan...

Özkan Bozkurt, Muğla’yı temsil edecek

Ege İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu (EGEİSFED) 1. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz hafta sonu Balıkesir’de gerçekleştirildi. Muğla bölgesinin önde gelen OSGB firmalarından Ada Birtek Osgb’nin kurucu müdürü Özkan Bozkurt ise, Ege İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu’nun yeni yönetim kadrosunda görev almaya hak kazandı.

EGEİSFED Başkanı Mahmut Çamlı, delegelere hitaben yaptığı konuşmada “Ege bölgesinde faaliyet gösteren İş Sağlığı ve Güvenliği dernekleri olarak, kuruluş amacımız arasında yer alan İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmalarının desteklenmesi, yasal düzenlemelerin geliştirilmesi, sadeleştirilmesi ve bu alanda çalışanların ihtiyaç duydukları birlik, beraberlik ve kişisel gelişimlerinin sağlanması amacıyla; bölgemizde faaliyet gösteren İş Sağlığı ve Güvenliği dernekleri ile bir araya gelerek 18 Ocak 2018 tarihinde Ege İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonunu kurduk. Bu günden itibaren ülkemizde federasyon olarak daha güçlü ve daha etkin olmak, İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatı çalışmalarına destek vermek, İSG kültürünün yaygınlaştırılması için kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışmak başlıca görevlerimiz içinde yer alacaktır” dedi. Muğla ilini temsilen federasyon yönetim kurulunda görev alan Ada Birtek Osgb Kurucu Müdürü Özkan Bozkurt ise yaptığı konuşmada “Ege İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu başta İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri ardından sektörümüz ve çalışanları adına çok önemli bir adımdır. Bundan sonraki süreçte federasyon olarak birçok farklı projeye imza atacağız” dedi.

Mahmut Çamlı (Balıkesir) Başkanlığında tek liste ile gerçekleştirilen seçimlerin yönetim kurulu listesinde; Özkan Bozkurt(Muğla), Anıl Pehlivan (Aydın), Ayça Güzel (Aydın), Nuran Sarı (Manisa), Oktay Ergeç (İzmir), Hakan Gökçimen (Antalya), İbrahim Ethem Karahan (Uşak) ve Ömer Temiz (Balıkesir) yer aldı.

Özkan Bozkurt Kimdir?

1981 Eskişehir doğumlu olan Özkan Bozkurt, 2012 yılından bu yana Muğla’da İş Güvenliği Uzmanlığı alanında hizmet vererek, bölgede birçok özel şirket ve kurumun İş Sağlığı ve Güvenliği alanındaki çalışmalarını yürütmektedir. Özkan aynı zamanda Ada Birtek Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Kurucu Genel Müdürlüğü ve Muğla İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Bu haber toplam 677 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.