Otgöz, kırsal mahallelerin sorunlarını dinledi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Yayla Seki ve Bekçiler Havzasında bulunan 11 mahallede kahve toplantısı düzenleyerek kırsal mahallelerin sorunlarını dinledi. Özellikle su konusunda yoğun bir şikayet alan Yakup Otgöz,...

Otgöz, kırsal mahallelerin sorunlarını dinledi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Yayla Seki ve Bekçiler Havzasında bulunan 11 mahallede kahve toplantısı düzenleyerek kırsal mahallelerin sorunlarını dinledi. Özellikle su konusunda yoğun bir şikayet alan Yakup Otgöz, büyükşehir belediyesinin de gerekli yapılanma çalışmalarını tamamlamak üzere olduğuna dikkat çekti ve MUSKİ yetkililerinin çok yakın bir zamanda vatandaşların sıkıntılarını dinlemeye geleceğini kaydetti.

Acil sorunlar çözülecek

Seydikemer merkezde; özellikle ana caddelerde büyük bir alt ve üst yapı çalışması başlatan Belediye Başkanı Yakup Otgöz, merkez dışında kalan mahallelerde de vatandaşların istekleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Yaka ve Dereköy mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışmalarını ara vermeden devam ettiren Seydikemer Belediyesi, diğer mahallelerde de acil ihtiyaç listesine göre çalışma takvimi oluşturuyor. Yaz aylarında nüfusları neredeyse 10 kat artan Yayla’daki mahallelerde incelemelerde bulunan Başkan Yakup Otgöz, beraberinde Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan, Fen İşleri Müdürü Muammer Acar, belediye meclis üyeleri Harun Hıra, Mustafa Karakuş ve Fatma Can eşliğinde vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Kalabalık karşılama

İlk ziyaretini Yayla Ceylan’a yapan Başkan Yakup Otgöz’u kalabalık bir topluluk karşıladı. Vatandaşların parke asfalt ve greyder isteklerini not alan Başkan Yakup Otgöz, daha sonra Temel Mahallesi’ne geçti. Elektrik ve su gibi ihtiyaçların yetersiz olduğunu anlatan köylülere Başkan Yakup Otgöz, elektrik sıkıntısının 6 aylık bir sürede çözüleceğini ifade etti. Seki’de vatandaşlarla buluşan ve esnaf gezisi yapan Başkan Yakup Otgöz, Seki’deki Kültür Merkezi’ni sanat yuvasına dönüştürmek istediklerini kaydetti. Kayabaş Mahallesi’nden sonra Doğanlar Mahallesi’ne geçen Başkan’ı yine kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı.

“Biraz sabır gösterelim”

Sırasıyla Bekçiler, Çaltılar, Çobaisa, Boğalar, Kınık ve Yayla Patlangıç mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yakup Otgöz, yaptığı değerlendirmede “Vatandaşlarımızdan en çok yol, su ve belli dönemlerde elektrik voltaj düşüklüğü şikayetleri aldık. Aydem Müdürümüz’ü aradık vatandaşlarımızın sıkıntılarını anlattık. Elektrikle ilgili sıkıntıların büyük çoğunluğunun önümüzdeki yılın başına kadar çözüleceğini söyleyebiliriz. Gerek Seydikemer Belediyemiz gerekse Büyükşehir Belediyesi yapılanma sürecinde. Su ile ilgili sıkıntıları dinlemek ve çözüme kavuşturmak için Büyükşehir belediyesi yetkilileri de yakında mutlaka gelerek vatandaşlarımızı sorunlarını dinleyecektir. Malum yapılama süreci, biraz sabır göstermek lazım” dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.