Örnek vatandaş

Fethiye ilçesinde çalıştığı işyerinden aldığı 850 TL maaşının içinde bulunduğu cüzdanı düşüren işçi, günler sonra cüzdanını bulunan kişinin kendisine ulaşmasıyla büyük sevinç yaşadı.Fethiye’de asgari ücretli...

Örnek vatandaş

Fethiye ilçesinde çalıştığı işyerinden aldığı 850 TL maaşının içinde bulunduğu cüzdanı düşüren işçi, günler sonra cüzdanını bulunan kişinin kendisine ulaşmasıyla büyük sevinç yaşadı.

Fethiye’de asgari ücretli bir şahıs maaşını alıp cüzdanına yerleştirdikten sonra cüzdanını düşürdü. Bir süre sonra gezdiği yerleri araştıran şahıs cüzdanına ulaşamadı. Pazarcılık yapan Mehmet Keskin isimli şahıs Çatalarık Mahallesi kavşağında bir cüzdan bulup muhtar Ramazan Zorbaş’a teslim etti. Muhtar Ramazan Zorbaş cüzdanın içindeki kimlikten yola çıkarak Nif Arpaçık köyü muhtarını telefonla aradı. Ancak telefon açılmayınca Fethiye Nüfus Müdürlüğü adrese dayalı sistemden cüzdanın sahibi evli 1 çocuk babası Adem Çomak’a (34) ulaştı. Kimlik ve kartların yanı sıra çalıştığı balık çiftliğinin ödediği 850 TL’lik maaşının da bulunduğu cüzdanının bulunduğunu duyan Adem Çomak adeta sevinçten uçtu.

1 gün önce kaybettiği cüzdanının içindeki paralarla birlikte teslim edilmesinden dolayı büyük sevinç yaşayan Adem Çomak cüzdanını nasıl düşürdüğünü bilemediğini çalıştığı balık çiftliğinin verdiği maaşında bulunduğu cüzdanına kavuşmaktan sevinç duyduğunu söyledi. “İnsanlık ölmemiş” diyen Adem Çomak “Ben cüzdan gitti diyordum. Kimlikleri yeniden çıkartacaktım ancak cüzdanımın bulunduğu haberi verilince çok sevindim. Bu insanlığın yaşamasını devam ettirenlere teşekkür ederim” dedi.

Çatalarık Mahalle Muhtarı Ramazan Zorbaş da, "Cüzdandaki kimlikten nüfus müdürlüğü aracılığıyla cüzdan sahibine ulaştık" dedi.

Cüzdanı bulan Mehmet Keskin ise “Çatalarık kavşağında bu cüzdan gözüme ilişince sahibine ulaşabilmek için muhtara teslim ettim. Benim yaptığımı herkes yapmalıdır” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.