OPORESYON DEVAM EDİYOR

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı:Geçtiğimiz Çarşamba günü Köyceğiz ilçesi kırsalında emniyet güçleri ile bölücü terör örgütü üyeleri arasında çıkan çatışma sonucu 5 terörist ölü olarak ele geçirilirken, 2 terörist...

OPORESYON DEVAM EDİYOR

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı:

Geçtiğimiz Çarşamba günü Köyceğiz ilçesi kırsalında emniyet güçleri ile bölücü terör örgütü üyeleri arasında çıkan çatışma sonucu 5 terörist ölü olarak ele geçirilirken, 2 terörist kaçmıştı. Kaçan teröristlerin ölü ya da diri yakalanması için arama çalışmaları sürerken, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, teröristlerin yakalanması için operasyonların sürdüğü bildirildi.

Haber Merkezi

Geçtiğimiz Salı gün Seydikemer ilçesinde 4 bölücü teröristin sağ olarak yakalanmasının ardından da Köyceğiz ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile sıkıştırılan 7 terörist arasında çıkan çatışmada 5 terörist ölü olarak ele geçirilmiş 2 terörist ise kaçmıştı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, Köyceğiz ilçesinde devam eden PKK terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonlar ile ilgili bazı basın ve yayın organlarında yer alan ‘Sıcak temas sağlandı’ haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, “Cumhuriyet Başsavcılığımızca PKK silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında bugün itibariyle birtakım basın ve yayın organlarında Muğla ili Köyceğiz ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik olarak yürütülen operasyonlar çerçevesinde kaçan 2 teröristle sıcak temas sağlandığı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Dün itibariyle 5 PKK'lı terörist öldürülmüş olup, kaçak olan 2 PKK'lı teröristi arama ve yakalama çalışmaları halen devam etmektedir” denildi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.