“Önümüzdeki dönem başarı ve istikrarlı olacak”

AK Parti İl Başkanlığında görev değişiminin ardından bir basın açıklaması yapan AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Mehmet Orhan, “ Dalaman İlçe Başkanlığı olarak milletvekillerimizin ve il başkanımızın verdiği işaret...

“Önümüzdeki dönem başarı ve istikrarlı olacak”

AK Parti İl Başkanlığında görev değişiminin ardından bir basın açıklaması yapan AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Mehmet Orhan, “ Dalaman İlçe Başkanlığı olarak milletvekillerimizin ve il başkanımızın verdiği işaret doğrultusunda 2023 hedefimize ulaşmak içi çalışacağız. Önümüzdeki dönem başarılı ve istikrarlı olacak.” dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanlığında yapılan devir teslim töreni ile yeni İl Başkanı Kadem Mete’nin görevi devralmasının ardından Dalaman AK Parti İlçe yönetimi bilgilendirme toplantısı yaptı.

Dalaman AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Orhan yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkanı ve gençlik kolları başkanı ile yaptığı toplantıda, Muğla İl Başkanlığında yapılan devir teslim töreninin ardından alınan kararları anlattı.

Orhan, toplantının ardından yaptığı açıklamada; “Bilindiği üzere yeni atanan İl Başkanımız Kadem Mete dün itibarı ile görevi devir alarak hizmetine başlamış bulunmaktadır. Devir teslim töreninden sonra ilk toplantımızı İl Başkanlığımızda gerçekleştirdik. Bu toplantıda aldığımız kararları yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla paylaştık. İl Başkanlığımızda yaptığımız toplantıda Milletvekillerimiz Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, İl Başkanımız Kadem Mete, Dalaman’da ve Muğla genelinde her şeyin daha iyi olacağının, 2016 yılının ve gelecek yılların daha başarılı ve istikrarlı yıllar olacağının işaretini vermiş bulunmaktadırlar. Bizde Dalaman İlçe Başkanlığı olarak Milletvekillerimizin ve İl Başkanımızın verdiği işaret doğrultusunda 2023 hedefimize ulaşmak için partimizin tüm birimleri ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz’’ dedi.

Bu haber toplam 43 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.