Önder Uçak adaylığını açıkladı

9 Kasım 2014 Pazar günü yapılacak olan Eğitim Bir-Sen Muğla Şubesi il başkanlığı ve yönetim kurulu seçimlerinde; daha önce Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Önder Uçak, sendikanın il başkanlığına...

Önder Uçak adaylığını açıkladı

9 Kasım 2014 Pazar günü yapılacak olan Eğitim Bir-Sen Muğla Şubesi il başkanlığı ve yönetim kurulu seçimlerinde; daha önce Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Önder Uçak, sendikanın il başkanlığına adaylığını açıkladı.

Önder Uçak, yaptığı açıklamada tüm üyelerin katkısı ve istişare odaklı yapılacak çalışmalar ile sendikalarının sesini Muğla’da daha gür duyuracaklarını belirtti. Yıllarca Milli Eğitim camiasında öğretmen, okul idareciliği, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı, Eğitim Bir-Sen yönetim kurulu üyeliği yaptığını; bu bilgi ve tecrübeleriyle Muğla’da ekip çalışmaları yaparak sendikaya güç katacağını vurguladı. Tüm sendika yönetimleri, üyeleri ve bütün paydaşlar ile inovasyona dayalı, senkronize yönetim anlayışının Muğla Eğitim Bir-Sen’e kazandırılması için çalışacaklarını söyledi. Eğitim Bir-Sen kurumsal kimliğinin ilimizde daha da belirgin hale getirilerek, Muğla eğitim çalışanlarına ve eğitimine katkıda bulunmak için yola çıktıklarını belirtti.

Yapılacak olan seçimlerin demokratik ortamda, kardeşlik duygu ve düşünceleri içinde olması gerektiğini; seçim sonuçlarının sendikalarını daha da güçlendirmesi temennisinde olduklarını ifade etti.

Eğitim Bir-Sen Muğla il başkanlığına aday olan Önder Uçak; tüm ilçe başkanları, delege ve üyelerin görüş ve düşüncelerinin alınarak; tabana önem veren, geniş katılımlı bir organizasyon ruhu ile sendikalarının Türkiye genelinde olduğu gibi Muğla genelinde de yetkili sendika olması için olağanüstü gayret sarf edeceklerini söyledi. Başta il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri olmak üzere; tüm sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ve siyasi irade ile işbirliği yaparak eğitim sorunlarına çözüm getirmek için aday olduğunu vurguladı.

Önder Uçak, aday olması ile ilgili öneri ve taleplerde bulunan eğitim paydaşı tüm dava arkadaşlarına teşekkür etti. Adaylık sürecinde kendisine yakın ilgi ve desteklerini sunan Yatağan İlçe Başkanı Orçun Keskin ve önceki başkanı Soner Yılmaz, Seydikemer İlçe Başkanı İrfan Deveci ve yardımcısı Ayhan Sevinç, Ula İlçe Başkanı Kadir Aydın, bir önceki dönem Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Aybars, sendika il yönetim kurulu üyelerinden H.İbrahim Özdemir ve Salim Yılmaz ile birlikte yaptığı açıklamada tüm sendika yönetici ve üyelerinin desteklerini beklediklerini belirtti.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.