Ölüm Yoluna tepkiler büyüyor

Yatağan Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, Yatağan-Milas karayolunun Yatağan-Eskihisar bölümünün yaklaşık 8 yıldır tamamlanamadığının altını çizerek, “Bulvarın ve yolun tamamlanması için daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor?”...

Ölüm Yoluna tepkiler büyüyor

Yatağan Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, Yatağan-Milas karayolunun Yatağan-Eskihisar bölümünün yaklaşık 8 yıldır tamamlanamadığının altını çizerek, “Bulvarın ve yolun tamamlanması için daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor?” diye sordu.

Yatağan Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, özellikle son günlerde Yatağan-Milas karayolunda artan ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarını dikkati çekti. Kazalardaki tek kusurun sürücüler olmadığını vurgulayan Arslan, yetkililerin yılda bir kez gelip bölgede etüt çalışması yaparak vatandaşları umutlandırdığını söyledi.

Yatağan-Milas karayolunun Yatağan-Eskihisar bölümünün yaklaşık 8 yıldır tamamlanamadığını kaydeden Arslan, muhabirimize yaptığı açıklamada, bu yolun turizm açısında büyük önem taşıdığını vurguladı.

Arslan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yatağan İnönü bulvarının yeniden düzenlenmesi projesi de on yıldır askıda bekletiliyor. Ama haklarını yememek gerek, yılda bir kez ilgililer gelip, rapor hazırlayabilmek için etüt yapıyorlar. Yatağan halkını umutlandırıyorlar. Milas karayolu tamamlanıp, İnönü Bulvarı da yeniden düzenlenmediğinden Yatağan kalıcı bir kent kimliğine kavuşamıyor. Milas karayolu başladığından bu yana, bitirilemeyen, eski yolda onlarca vatandaşımız yaşanan kazalar sonucu can verdiler. Kazaların sorumlusu, sadece kusurlu sürücüler değildir. Trafik akışına ve yoğunluğuna göre alt yapıyı oluşturmayan ilgililer de bu kazalardan sorumludurlar. Yatağan Halkı bunu hak etmiyor. Bulvarın ve yolun tamamlanması için daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor? Yatağan Halkı en kısa zamanda İnönü Bulvarı düzenlemesi ile Milas karayolunun tamamlanmasını istemektedir. Yapılacak işlerin takvime bağlanarak, bu konuda halkımıza açıklama yapılmasını  talep ediyoruz.”

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.