Ölüdeniz'de 60 pilota eğitim veriliyor

Fethiye Belediyesi ve Türk Hava Kurumu işbirliğiyle Türkiye'nin değişik bölgelerinden Fethiye'ye gelen 60 kişiden oluşan paraşüt pilotlarına Ölüdeniz'de eğitim veriliyor.Türkiye'nin değişik bölgelerinden Fethiye'ye gelen 60...

Ölüdeniz'de 60 pilota eğitim veriliyor

Fethiye Belediyesi ve Türk Hava Kurumu işbirliğiyle Türkiye'nin değişik bölgelerinden Fethiye'ye gelen 60 kişiden oluşan paraşüt pilotlarına Ölüdeniz'de eğitim veriliyor.

Türkiye'nin değişik bölgelerinden Fethiye'ye gelen 60 kişiden oluşan paraşüt pilotlarına Ölüdeniz'de eğitim veriliyor. Fethiye Belediyesi ve Türk Hava Kurumu'nun katkılarıyla başlayan ve 10 gün sürecek olan eğitim kapsamında paraşüt kullanıcıları ticari ehliyet alarak, ülke genelinde paraşüt turizminde katkı sağlayacaklar.

Fethiye Belediyesi Ölüdeniz Şube Binasında verilen eğitimin ilk bölümüne katılan Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay,  "Sayın Hocalarımız, Türkiye'nin değişik yerlerinden gelen değerli pilot adaylarımız. Sizler, Fethiye ve gözbebeğimiz olan Ölüdeniz'e Babadağı yamaç paraşütüne yeni bir ivme kazandıracaksınız. Bu anlamda sizleri Fethiye'de görmekten mutluyuz.  Belediyem adına teşekkür ederiz. Fethiye şimdiye kadar Ölüdeniz, Göcek ve diğer değerleriyle ortaya çıkmıştı. Son yıllarda Yamaç Paraşütü'nde Türkiye'de ve bütün dünyada önemli marka haline dönüştük. Önceden sadece birkaç noktadan uçuş mümkündü. Yolar çok uygun değildi. yeni kazandırılan platformlarla Fethiye Belediyesinin yaptığı yollarla hem ulaşım kolaylaştı hem de uçuş noktaları çoğaldı. Artık Fethiye'de yaz-kış yamaç paraşütü  yapılabilen, turizm sezonunun uzadığı bir Babadağ var. Bu anlamda sizlerin gelmesiyle buradan alacak olduğunuz hem pratik hem teorik eğitimle, daha büyük katkılar sağlayacaksınız. Bu eğitimlerin Fethiye Belediyesi için de çok olumlu yanları var. Turizm sezonu gerek tesislerle gerek yamaç paraşütüyle paylaşılmış oldu. Bu yıl 17.sini düzenleyeceğimiz hava oyunları etkinlikler hazırlıkları içerisindeyiz. Sizler Türkiye'nin her yerinden gelen pilotlar olarak, bulunduğunuz yerlerde Fethiye'yi duyurursanız bize de katkıda bulunmuş olursunuz. Hava oyunlarında hep birlikte olmak dileğiyle teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.