Öğrencilerden Muğla Polisine teşekkür

Türk Polis Teşkilatı 'nın 173. Kuruluş Yıldönümü ülkemiz genelinde olduğu gibi Muğla ve İlçelerinde de gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Söz konusu etkinliklerden birisi, belki de en coşkulusu...

Öğrencilerden Muğla Polisine teşekkür

Türk Polis Teşkilatı 'nın 173. Kuruluş Yıldönümü ülkemiz genelinde olduğu gibi Muğla ve İlçelerinde de gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Söz konusu etkinliklerden birisi, belki de en coşkulusu Muğla Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinin de katılımıyla gerçekleştirildi. Polislik mesleğini tanımak istediklerini, polis araçlarını görmek istediklerini dile getiren yüreği büyük çocukların bu isteklerine eğitim merkezi idarecileri ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri kayıtsız kalmadılar. Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya 'nın talimatı ile çocuklara özel bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte ilk olarak Muğla İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polisler, polis otoları, polis minübüsleri ve polis motosikletleri ile beraber Muğla Özel Eğitim Uygulama Merkezine giderek ziyarette bulundular. Ziyarette Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve eşi Aysun Çetinkaya da katılırlarken; İl Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Karar, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Hüseyin Başkan da hazır bulundular.

Polis araçlarını yakından inceleyen çocukların sorularını polis amcaları özenle cevaplarlarken, çocuklara kırmızı karanfiller takdim edilip bol bol hatıra fotoğrafları çekildi. Polis amca ve polis ablalarla beraber çocuklar Türk Bayraklı balonları gökyüzüne bırakırken, gökyüzündek balonlar yüzlerce metre uzaktan göründü. Ardından da çocuklar polis abla ve polis amcalarının refakatinde polis araçlarına bindirilerek konvoy halinde şehir turuna çıkıldı. Birara Muğla İl Emniyet Müdürlüğü önünden geçen konvoyda bulunan çocukları Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya eşi ile birlikte selamladı. Etkinliğe katılan çocukların yanısıra polislerin de son derece mutlu oldukları gözlenirken, çocuklar polis amca ve polis ablalarına teşekkür etmeyi de unutmadılar.

Bu haber toplam 148 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.