Öğrenciler tekne turu yaptı

Biz Anadoluyuz Projesi ile Muğla’da bulunan Muşlu öğrenciler projenin 3. gününde Akyaka'dan tekne turuna çıktılar. Öğrencilerden .irçoğu daha önce hiç binmediği için oldukça heyecan ve sevinç yaşadılar.Vali Esengül Civelek'in...

Öğrenciler tekne turu yaptı

Biz Anadoluyuz Projesi ile Muğla’da bulunan Muşlu öğrenciler projenin 3. gününde Akyaka'dan tekne turuna çıktılar. Öğrencilerden .irçoğu daha önce hiç binmediği için oldukça heyecan ve sevinç yaşadılar.

Vali Esengül Civelek'in de eşlik ettiği öğrenciler tekne hareket edip heyecanlarını yendikten sonra denizin keyfini çıkardılar. Çalan müziklere eşlik edip dans edip gönüllerince eğlendiler.

Öğrenciler, tekne turunun ardından Akyaka'da düzenlenen 2017 Dünya Kiteboard Ligi'nin Türkiye ayağındaki yarışların finalini izlediler. Sporcuların yaptığı akrobatik hareketleri ilgiyle izleyen çocuklar buradan da mutlu ayrıldılar. Muğla'daki programları sona eren 194 öğrenci 9 Ekim 2017 Pazartesi günü kendilerini taşıyan özel uçak ile Muş'a döndüler. Havaalanında çocukları Vali Yardımcısı Rıza Dalan ve Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan yolcu etti.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.