Öğrenciler Menteşe’yi gezdi

Pamukkale Üniversitesi Şehir ve Planlama Bölümü 40 öğrenci, beraberindeki öğretim görevlileri ile birlikte ‘Planlama Projesi’ kapmasında Menteşe’yi ziyaret ettiler. Ziyarette öğrenciler, Menteşe’de ilçemizi tanımak ve...

Öğrenciler Menteşe’yi gezdi

Pamukkale Üniversitesi Şehir ve Planlama Bölümü 40 öğrenci, beraberindeki öğretim görevlileri ile birlikte ‘Planlama Projesi’ kapmasında Menteşe’yi ziyaret ettiler. Ziyarette öğrenciler, Menteşe’de ilçemizi tanımak ve potansiyellerini keşfetmek amacıyla kente dair analiz çalışması gerçekleştirdi.

Menteşe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sami Tomurcuklu ile Kentsel Sit Alanı içerisindeki bölgede Muğla evleri ve sokaklarını gezerek keşfeden öğrenciler, daha sonra Asar Dağına çıkarak kenti panoramik şekilde incelediler.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, tarih ve kültür kenti Menteşe’de her yıl ülkemizin farklı üniversitelerinden gelen öğrencileri ağırladıklarını belirterek, “Ülkemizin farklı coğrafyalarından gelen öğrenci kardeşlerimiz ziyaretlerinde hem projelerini çalışıyor, hem de kentin tarihi ve turistlik yerlerini geziyorlar. Böylelikle ilçemizi daha yakından tanıma fırsatı buluyorlar. ” dedi.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.