Öğrenciler Finlandiya’da denizcilik eğitim aldı

Köyceğiz Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Erasmus+ HIGH TIDE projesiyle Finlandiya'da bulunan Länsirannikon Koulutus Oy WinNova'da bir hafta (11-17 Şubat 2017) denizcilik eğitimi aldılar...

Öğrenciler Finlandiya’da denizcilik eğitim aldı

Köyceğiz Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Erasmus+ HIGH TIDE projesiyle Finlandiya'da bulunan Länsirannikon Koulutus Oy WinNova'da bir hafta (11-17 Şubat 2017) denizcilik eğitimi aldılar .

Diğer katılımcı ülkeler İngiltere, İspanya ve İtalya’dan gelen öğrenciler ile yapılan simülatör, denizde canlı kalma, motor eğitimlerinin yanında bölgenin enerji kaynağı olan nükleer santral ve Rolls-Royce pervane fabrikası gezildi. Bir hafta boyunca; öğrenciler sadece yabancı dilde pratik yapma imkanı bulmadılar , aynı zamanda dünyada denizcilik eğitiminin en iyi şekilde verildiği bir kurumda kendilerini test etme şansı da buldular. Farklı kültürleri yerinde görerek, farklı yerler görüp Avrupa Birliği tarafından sağlanan Erasmus'tan en iyi şekilde yararlandılar.

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.