Öğrenci Servis Araçlarına Zam Yok

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Kurulu (UKOME) toplantısında 2014-2015 eğitim öğretim sezonunda il genelinde yapılan öğrenci servis taşımacılığı ücretlerine zam yapılmaması kararı alındı.Geçtiğimiz...

Öğrenci Servis Araçlarına Zam Yok

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Kurulu (UKOME) toplantısında 2014-2015 eğitim öğretim sezonunda il genelinde yapılan öğrenci servis taşımacılığı ücretlerine zam yapılmaması kararı alındı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan UKOME toplantısında, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün talimatı ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve (13) İlçe Şoförler Odası Başkanları ile yapılan ön görüşmeler neticesinde 2013-2014 yılı okul döneminde alınan tarifelerin 2014-2015 yılında da geçerli olması ve zam yapılmaması hususunda görüş birliğine varılarak tarifeler onaylandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Kurulu yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, İl genelinde öğrenci servis taşımacılığı yapan araçların kayıt altına alınarak daha emniyetli ve güvenli taşımacılık yapması yönünde bazı teknik kararlarda alındı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim öğretim kurumlarına ulaştırılmasında kaliteli, güvenli ve uygun maliyetli servis taşımacılığı çok önemli.  Toplantıda almış olduğumuz kararlar,  öğrenci velilerinin maddi yükünü azaltmak maksadıyla oy birliği ile alınmıştır.  Kararın alınması aşamasında ücretlerin artırılmamasına yönelik olarak göstermiş oldukları iyi niyetli yaklaşımdan dolayı taşımacı esnaflara da teşekkür ediyoruz.”

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.