Öçalmaz’dan futbolculara baklavalı ziyaret

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, sezon hazırlıklarına başlayan 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor kulübün bugünkü antrenmanını ziyaret ederek, takıma yeni sezon için başarılar diledi ve sporculara baklava ikram...

Öçalmaz’dan futbolculara baklavalı ziyaret

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, sezon hazırlıklarına başlayan 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor kulübün bugünkü antrenmanını ziyaret ederek, takıma yeni sezon için başarılar diledi ve sporculara baklava ikram etti.

Düğerek Sahasında ki antrenmana gelişi sırasında, Kulüp Başkanı Erol Kapiz, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahman Uçar ve Teknik Direktör Ramazan Silin tarafından karşılanan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, takımın durumu hakkında,Teknik Direktör Ramazan Silin'den bilgi aldı.

Muğlaspor’a yeni sezonda başarılar dileyen Öçalmaz, Muğlaspor’un marka değeri olan önemli bir kulüp olduğunu belirterek; “Önümüzdeki sezon Muğlaspor’un ilimizi en şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Sayın başkan ve ekibi bu konuda çok yoğun mesai harcıyor. İlimizde yeni spor tesisleri yapılanması devam ediyor. Bu bağlamda Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ile şu andaki mevcut stadın olduğu yere millet bahçesi yapılacak. Bir başka yere de ilimize yakışır, modern bir stat yapacağız. Sizlerden de bu sezon başarı çıtanızı en yükseğe çıkarmanızı tüm camia ile birlikte istiyoruz. Yeni sezonda sakatlık yaşamadan üstün başarılar diliyorum.” dedi.

İl Müdürü Öçalmaz’ın her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu söyleyen Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz’a ziyareti nedeniyle teşekkür ediyoruz dedi.

Öçalmaz daha sonra teknik ekip ve sporculara baklava ikram etti

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.