Naaşı evden güçlükle çıkarıldı

Bodrum ilçesinde yaşayan 200 kiloluk eczacının cansız bedenini AKUT ekipleri evinden güçlükle çıkardı.Yeniköy Mahallesi Elmadağ Sokak Amiral 5 adlı sitede yaşayan 53 yaşındaki Eczacı İbrahim Esat Hepsev, evinde ölü olarak...

Naaşı evden güçlükle çıkarıldı

Bodrum ilçesinde yaşayan 200 kiloluk eczacının cansız bedenini AKUT ekipleri evinden güçlükle çıkardı.

Yeniköy Mahallesi Elmadağ Sokak Amiral 5 adlı sitede yaşayan 53 yaşındaki Eczacı İbrahim Esat Hepsev, evinde ölü olarak bulundu. Yaklaşık 200 kilo olduğu öğrenilen Hapsev’in cansız bedeni AKUT ekiplerinin 4 saat süren çalışmalarının ardından binanın üçüncü katından güçlükle çıkarıldı. 10 kişilik ekip ilk olarak iplerle askılı kurtarma sistemi hazırladı. Evin arka bahçesine hazırlanan kurtarma ekipmanıyla cenaze dışarı çıkarılabildi. 10 kişinin güçlükle taşıdığı cenaze nakil aracına yerleştirilerek Muğla Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Eczacı İbrahim Esat Hepsev'in komşuları iki gündür kendisini görmediklerini söyledi. Aşırı kilosu ile bilinen eczacının komşuları, bir süre önce midesine zayıflamak amacıyla kelepçe taktırdığını ifade etti.

AKUT Bodrum ekip Lideri Sadettin Uslu ise on kişilik bir ekiple cenazeyi çıkarabildiklerini ve tahmini olarak 180-200 kilo ağırlığında olabileceğini belirtti.

Eczacı Hepsev’in ölüm sebebi adli tıp raporu sonunda kesin olarak ortaya çıkacak.

Bu haber toplam 36 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.