MUTSO’nun tanıtım çalışmaları Hollanda’da sürdü

MUTSO, düşen turist sayısı ve turizm gelirlerinde yaşanan olumsuzlukların iyileştirilmesi amacıyla, Muğla’nın turizminin ve alternatif turizminin tanıtılması kapsamında Hollanda Utrecht Fuarında yerini aldı.Muğla Ticaret ve...

MUTSO’nun tanıtım çalışmaları Hollanda’da sürdü

MUTSO, düşen turist sayısı ve turizm gelirlerinde yaşanan olumsuzlukların iyileştirilmesi amacıyla, Muğla’nın turizminin ve alternatif turizminin tanıtılması kapsamında Hollanda Utrecht Fuarında yerini aldı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), Hollanda Utrecht'de 10-15 Ocak tarihlerinde gerçekleşen Utrecht Vakantiebeurs Uluslararası Turizm Fuarına katıldı. Düşen turist sayısı ve turizm gelirlerinde yaşanan olumsuzlukların iyileştirilmesi amacıyla, Muğla’nın turizminin ve alternatif turizminin tanıtılması kapsamında katılım sağlanan fuarda MUTSO adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Discigil, Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Zeybek ve Meclis Üyesi Oğuz Oktay Turgut yer aldı.

Turizm kenti olan Muğla’yı ziyaret eden yabancı turist sayısı bakımından ülke menşesi bazında İngiltere’den sonra ikinci sırada Hollanda'nın olduğu bilinmekte ve bu nedenle Muğla’nın Utrecht’deki tanıtımı son derece önem taşımakta. Alternatif turizmi çeşitlendirmek ve turizmi 12 aya yaymak adına yürütülen Karia Yolu projesi de yürüyüş ve bisiklet sporlarını önemseyen ülkelerden biri olan Hollanda’da büyük ilgi gördü. Hollanda Kültür ve Turizm Ataşeliği ile Utrecht fuarında yapılan görüşmeler sonrasında MUTSO tarafından Hollanda'daki gazetecilere, bloggerlara ve acente temsilcilerine Muğla bölgesini ziyaret etmeleri amacıyla davet yazısı gönderildi.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.