MUTSO’dan, Valilik ve Güvenlik Güçlerine teşekkür

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, 2017 yılında güvenlik güçlerinin Muğla ve ilçelerinde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar nedeniyle Muğla Valisi Esengül Civelek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral...

MUTSO’dan, Valilik ve Güvenlik Güçlerine teşekkür

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, 2017 yılında güvenlik güçlerinin Muğla ve ilçelerinde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar nedeniyle Muğla Valisi Esengül Civelek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel ve İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’ya teşekkür etti.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Vali Esengül Civelek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel ve Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’yı Muğla’nın güvenliği adına yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Basın mensuplarının da katıldığı kahvaltıda konuşan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, 2017 yılının kısa bir değerlendirmesini yaparken, “Geçtiğimiz turizm sezonu herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan güvenlik bir şekilde geçti. İlimize sızan teröristlere yerine ve zamanında yapılan müdahaleler sonucu herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan atlattık. Yine geçtiğimiz yıl yılbaşı gecesi herhangi bir tehlikeye mahal verilmeden güvenli bir şekilde kutlamalar gerçekleştirildi. Şimdi önümüz de yeni bir turizm sezonu var. Güvenlik çok önemli. Güvenlikte yaşanan en ufak bir olumsuzluk, hem gelecek turistleri engelliyor, hem de ilimiz ekonomisine hasar veriyor. Ticaretin gelişmesi ve ekonominin zarara uğramaması için öncelikle güvenli bir ortam gerekiyor. Güvenliğin olmadığı ortamda ticaret, ticaretin olmadığı yerde zenginlik olması mümkün değil. Gerek geçmişteki başarılı çalışmalar, gerekse şu anda yapılan çalışmalar nedeniyle Muğla valisi Esengül Civelek’e, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel’e ve Muğla İl Emniyet Müdürümüz Hakan Çetinkaya’ya iş dünyası adına teşekkür ediyoruz. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ve Muğla iş dünyası olarak her zaman güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. 2018 yılı tüm Türkiye’de uyuşturucu ile mücadele konusunda önemli çalışmaların yapılacağı bir yıl olacak. Uyuşturucu mücadele konusunda da sivil toplum örgütleri ve iş âlemi olarak güvenlik güçlerine destek olmamız lazım. Bu sadece güvenlik güçlerimizin mücadelesi ile başarılacak bir durumu değil. Güvenlik güçlerimize herkesin yardımcı olması gerekir” dedi.

Muğla Valisi Esengül Civelek Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın her zaman, her alanda olduğu gibi, ilimizin asayiş ve emniyetinin sağlanmasında, huzur ve güvenliğin oluşturulmasında güvenlik güçlerine verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Vali Civelek, “MUTSO’nun başkan ve üyelerinin duyarlılıkları ile işbirliği, gönül birliği, el birliği içerisinde gerçekleştirmiş oludumuz çalışmalarla yeryüzü cenneti olarak tanımlanan Muğla’mıza layık olduğu en iyi hizmeti vermenin gayreti ve çabası içerisindeyiz. Bize duyulan güvene layık olmak için de tüm kamu kurum ve kuruluşları ile çalışmalarımıza var gücümüzle devam edeceğiz. Diğer taraftan ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için yine ilimizin iş dünyasının değerli temsilcileri ile yerelden ulusal kalkınmaya katkı sağlamak için de bir seferberlik içerisindeyiz. 2018 yılı uyuşturucu ile mücadele yılı olarak belirlendi. Uyuşturucuyu geleceğimize bir tehdit olarak görüyoruz. Tehdit olarak gördüğümüz bu konu ile ilgili olarak sizlerin de destek ve katkılarına ihtiyaç duyacağız. Olayları zamanında, doğru bir şekilde, aynı zamanda da tarafsız olarak kamuoyuna yansıttığınız için sizlere de teşekkür ediyorum. Muğla’mızın imajına en küçük de olsa sıkıntı yaratmamak için emniyet ve asayiş ile ilgili konularda anlayışınıza ihtiyaç duyduk. Sizler de çok büyük hassasiyetle bizlerle bir oldunuz, beraber oldunuz. Bunun için de teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından MUTSO Başkanı Bülent Karakuş Vali Esengül Civelek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel ve İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’ya Muğla’nın güvenliğinin sağlanmasında verdikleri katkılar nedeniyle yağlı boya Muğla tablosu hediye etti.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.