MUTSO’dan Tarım İl Müdürlüğüne ziyaret

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Şükrü Altınay, Mustafa Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Özkan ve Salih Atayolu’ndan oluşan MUTSO heyeti Tarım İl Müdürü Nazif Ekici’ye ...

MUTSO’dan Tarım İl Müdürlüğüne ziyaret

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Şükrü Altınay, Mustafa Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Özkan ve Salih Atayolu’ndan oluşan MUTSO heyeti Tarım İl Müdürü Nazif Ekici’ye  nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tarım İl Müdürü Nazif Ekici tarım kenti olan Muğla’nın ekonomik ve sosyal yönden gelişmesi için birlikte hareket etmenin önemine değinerek ortak projeler üretip hayata geçirilmesi yönünde ortak çalışmalar yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Ziyaret sırasında Muğla’nın genel olarak potansiyeli MUTSO heyeti tarafından Tarım İl Müdürü Nazif Ekici’ye aktarıldı. Aldığı bilgilerin önemli olduğunu ifade eden Ekici notlarını alarak bundan sonraki çalışmalarda bu görüşlerin önemli olacağını söyleyerek, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ile bundan sonra sürekli iletişim halinde olmak istediklerini de ifade etti.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.