MUTSO’dan Dalaman üyelerine iftar

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetimi, Oda üyeleri ile bir araya geliyor. Mübarek Ramazan ayının başlaması ile Muğla ilçelerinde iftar yemekleri veren MUTSO, 24 Haziran Cuma akşamı Dalamanlı üyeler için iftar yemeği...

MUTSO’dan Dalaman üyelerine iftar

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetimi, Oda üyeleri ile bir araya geliyor. Mübarek Ramazan ayının başlaması ile Muğla ilçelerinde iftar yemekleri veren MUTSO, 24 Haziran Cuma akşamı Dalamanlı üyeler için iftar yemeği organize etti. MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ve Meclis Başkan Yardımcısı Mevlüt Acar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine ilçe protokolü ve kurum müdürlerinin yanı sıra yaklaşık 300 üye katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma gerçekleştiren MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş: “İçinde bulunduğumuz 11 ayın sultanı mübarek Ramazan’ın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Daha önce pek çok kez çeşitli vesilelerle bir araya geldik. Ancak bugün ki bu yoğun katılım ile birlik beraberliğimizi, dayanışmamızı gözler önüne serdiniz. Ben öncelikle bu vesile ile teşekkür ediyorum. Bana göre yemekler bahane. Böyle bir günde hatırlanmak ve bir arada olmak daha önemli. Ramazan ayının ülkemize huzur birlik beraberlik getirmesini temenni ediyorum. Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. Bu dönemde birlik beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece ülkemiz, mutlaka düzlüğe çıkacak, bugünleri de atlatacaktır diye düşünüyorum. Mübarek Ramazan ayının tekrar hepimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.