MUTSO’da Ercan dönemi

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’un istifasının ardından boşalan göreve Mustafa Ercan getirildi.Muğla Ticaret ve Sanayi Odasında yeni yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulunun kendi...

MUTSO’da Ercan dönemi

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’un istifasının ardından boşalan göreve Mustafa Ercan getirildi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odasında yeni yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulunun kendi arasında yaptığı seçimle belirlendi. 13 yıldır sürdürdüğü Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevinden istifa eden Bülent Karakuş’un yerine yeni Başkan, 2005 yılından bu yana Karakuş’un yönetiminde bulunan Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan oldu.

Oda Yönetim Kurulu Başkanlığı için Mustafa Ercan ile birlikte Mustafa Karataş isimleri aday oldu. 11 kişilik Oda yönetiminin kendi arasında yaptığı seçim sonucunda, oyların çoğunluğunu alan Mustafa Ercan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

Öte yandan; Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni meclisi de, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Koray Özcan’ın başkanlığında toplanan MUTSO Meclis Toplantısına, yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ile Bülent Karakuş’ta katıldı.

Toplantı gündemine geçilmeden önce MUTSO Meclisi adına Meclis Başkanı Koray Özcan tarafından 13 yıl boyunca MUTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Bülent Karakuş’a, Meclis çalışmalarına verdiği katkı ve hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.

Toplantıda MUTSO’nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Meclis üyelerine bir de teşekkür konuşması yaptı.

Odanın bugünlere gelmesinde büyük emeği olan Bülent Karakuş’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Ercan, “Bu bir bayrak yarışı. Şahsımı bu önemli göreve layık gören yönetim kurulumuzdaki değerli arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Odamızı birlik ve beraberlik içerisinde ortak akılla yönetmeye devam edeceğiz. Üyelerimize mutlaka dokunacak projeler geliştirip iş dünyasına sunacağız” ifadelerini kullandı.

Meclis toplantısının ardından MUTSO Meclis ve Yönetim Kurulu üye ve eşleri ile Oda personeli, Altınkalp’ta düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine, Muğla Valisi Esengül Civelek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün de katıldı.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.