MUTSO yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), Meclis Başkanı H. Koray Özcan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ile meclis divanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Muğla protokolünü ziyaret etti.Muğla Ticaret ve Sanayi...

MUTSO yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), Meclis Başkanı H. Koray Özcan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ile meclis divanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Muğla protokolünü ziyaret etti.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni seçilen yönetimi, Muğla protokolüne bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ile meclis divanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet programına ilk olarak, Muğla Valisi Esengül Civelek’i makamında ziyaret ederek başladı.

1884 yılında kurulan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın ilimizin en büyük esnaf örgütü olduğunu ifade eden MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, görev değişimlerinin birer bayrak yarışı olduğunu, kendilerinin de aldıkları sorumluluk yüklü bu görevi en iyi şekilde yerine getirerek, bayrağı daha da yükseklere çıkarmayı hedeflediklerini ifade etti.

Başkan Ercan, turizmden tarıma, eğitimden kültüre, enerjiden sanayiye pek çok alanda Muğla’ya artı değer kazandırmak için çalışmalar yürüteceklerini de sözlerine ekledi.

MUTSO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Muğla Valisi Esengül Civelek ise, yeni seçilen MUTSO yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek, yapacakları çalışmalarda başarı diledi.

MUTSO’nun Muğla ilinin ekonomik hayatı için çok önemli bir yerinin olduğunu da belirten Vali Civelek, yeni seçilen yönetimin iş birliği, güç birliği ve gönül birliği ile Muğla’ya en iyi hizmetin vereceğine inandığını ifade etti.

Heyet daha sonra sırasıyla Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Tuğgeneral Coşkun Sel’i de makamlarında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.