MUSKİ’ye 207 milyon TL kredi desteği

MUSKİ Genel Müdürlüğü 207 Milyon TL’lik kredi başvurusu için Dünya Bankası ve İller Bankası A.Ş. yetkilileriyle istişare toplantısı yaptı.Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü,...

MUSKİ’ye 207 milyon TL kredi desteği

MUSKİ Genel Müdürlüğü 207 Milyon TL’lik kredi başvurusu için Dünya Bankası ve İller Bankası A.Ş. yetkilileriyle istişare toplantısı yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Dünya Bankası ve İller Bankası A.Ş. yetkilileriyle kredi anlaşmasını konusunda toplantı yaptı.

MUSKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen toplantıya Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Nayır, MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, MUSKİ Genel Müdür Yarımcısı Cem Yaşar, Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ayşe Ünal, MUSKİ Plan Proje Dairesi Başkanı Hatice Nur Kunter, MUSKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Seda Göksel Çolakoğlu, Dünya Bankası Avrupa ve Asya Direktörü ekibi, İller Bankası A.Ş.’den Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı uzmanları katıldı.

Toplantıda 207 Milyon TL’lik kredi başvurusu için Dünya Bankası ve İller Bankası A.Ş. yöneticileriyle teknik, planlama ve finans konularında değerlendirmeler yapıldı.

Dünya Bankası ve İller Bankası A.Ş. ile değerlendirmeler yaptıklarını belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, kredi miktarı ve şartlarının 2016 yılı içerisinde netlik kazanmasını beklediklerini söyledi.

Toplantıların gün boyunca sürdüğünü vurgulayan Ülgen,” Bu aşamadan sonra yapılması gerekenler ve hibe konularında Dünya Bankası ve İller Bankası A.Ş. yetkilileriyle mutabakata vardık. Ben öncelikle Dünya Bankası ve İller Bankası’na Büyükşehir Belediyemize ve MUSKİ Genel Müdürlüğümüze göstermiş oldukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Alacağımız bu kredi ile halkımıza daha iyi hizmet vereceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.