MUSKİ’nin hat yenileme çalışmaları sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, Milas ilçesi Bağdamları Mahallesi’nde 20 yıl önce döşenmiş olan içme suyu hatlarının yerine modern ve sağlıklı içme suyu hatları çekiyor.Bağdamları Mahallesi Muhtarı...

MUSKİ’nin hat yenileme çalışmaları sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, Milas ilçesi Bağdamları Mahallesi’nde 20 yıl önce döşenmiş olan içme suyu hatlarının yerine modern ve sağlıklı içme suyu hatları çekiyor.

Bağdamları Mahallesi Muhtarı Dursun Gün, “ Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Dr. Osman Gürün’ün il genelindeki çalışmalarını taktirle karşılıyoruz” dedi.

Batuhan Altın

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı altyapı yatırımları ile vatandaşlara sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün daha yukarılara taşımaya devam ediyor. 2017 yılında içme suyu altyapı çalışmalarında atağa geçen Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, 13 ilçedeki tüm mahallelerde kullanım ömrünü doldurmuş içme suyu hatlarını yeniliyor. Kent genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında MUSKİ ekipleri tarafından Milas ilçesine bağlı Bağdamları Mahallesi’nin içme suyu altyapısı tamamen yenileniyor.

Bağdamları Mahallesi’nde 4 personel, 2 kepçe ve 1 kamyon ile birlikte yaklaşık 3 haftadır devam eden çalışmalar sonucunda MUSKİ tarafından mahallenin kireçlenmeden dolayı tıkanan hatlar yenileniyor.

Gün: Hizmetlerde aksama olmuyor

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Osman Gürün’ün il genelindeki çalışmalarını taktirle karşıladıklarını belirten Bağdamları Mahalle Muhtarı Dursun Gün, “Başkan Gürün, yoğun programından zaman buldukça Milas’taki ve diğer ilçelerdeki muhtarlar ile birlikte toplantılar yapıyor. Yıllık programlar çerçevesinde Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe belediye başkanımız koordineli çalıştıklarından dolayı hizmetlerde hiçbir aksama olmuyor. Mahallemize 1997 yılında içme suyu şebekesi yapılmıştı. İçme suyu şebekesinin kullanım ömrünü doldurduğu için mahallenin içme suyu şebekesinin yeniden yatırıma alınıp yenilenmesi gündeme geldi. Çalışmalar sonucunda da içme suyu yenileme çalışmaları başladı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra ise mahallemizin 20 yıllık içme suyu hatları yenilenmiş olacak. Çalışmaları nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesindeki MUSKİ Genel Müdürlüğüne ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Osman Gürün’e teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Ülgen: Altyapı çalışmalarına önem veriyoruz

Bağdamları Mahallesi’ndeki içme suyu hatlarının 20 yıllık hatlar olduğu için deforme olduklarını belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, “İçme suyu hatları deforme oldukları için artık işlevlerini yerine getiremiyordu. Sık sık arızalar meydana geliyordu. İçme suyu hatlarının yenilenmesi ile birlikte sık sık yaşanan arızalar tamamen ortadan kalkacak ve mahalle daha sağlıklı bir içme suyuna kavuşacak. İl genelinde olduğu gibi Milas ilçemizin mahallelerinde de içme suyu çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İlçemizin mahalle ve sokaklarında eskiyen ve kullanım ömürlerini tamamlamış içme suyu hatlarının yerine, vatandaşlarımızın uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabilecekleri hatları hizmete sunuyoruz. Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanımız sayın Dr. Osman Gürün Muğla genelinde olduğu gibi Milas ilçemizde de içme suyu alt yapı çalışmalarına büyük önem veriyor. Bizde MUSKİ Genel Müdürlüğü olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Osman Gürün’ün talimatları doğrultusunda Milas ilçemizin içme suyu altyapısını güçlendirmek ve sorunsuz hale getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 46 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.