MUSKİ sorunları yüz yüze çözüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (MUSKİ) Genel Müdürü Baki Ülgen, yaşanan sıkıntıları ilçelerle bir araya gelerek yüz yüze yapılan görüşmelerle çözüyor.Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesine...

MUSKİ sorunları yüz yüze çözüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (MUSKİ) Genel Müdürü Baki Ülgen, yaşanan sıkıntıları ilçelerle bir araya gelerek yüz yüze yapılan görüşmelerle çözüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesine bağlı tek genel müdürlük olan MUSKİ, 6 aylık çalışmalarını vatandaşlara anlatıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde düzenlediği konferansta vatandaşlara bilgi veren MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, konferansın ardından da vatandaşlarla yüz yüze görüşüyor.

Genel Müdür Baki Ülgen, MUSKİ’ye bağlı 8 daire başkanı ile 1. Bölge Şube Müdürleri ve şeflerin katılımıyla Bodrum’da vatandaşlarla buluştu. Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde özel bir oda da 50 vatandaşla tek tek görüşen Ülgen ile ekibi vatandaşların sorunlarını ve projelerini dinleyerek not aldı.

Vatandaşların sorunlarını önemsediklerini söyleyen Ülgen, göreve geldiklerinden itibaren kısa sürede vatandaşların sorunlarını çözdüklerini belirtti. Yeni oluşum içinde oldukları için vatandaşlardan bilgi almanın daha doğru bir çalışma olacağına vurgu yapan Ülgen, “Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerimizde belediye çalışmalarını anlatan bir bilgilendirme toplantısı yapıyoruz. Toplantılar kapsamında vatandaşlarımıza MUSKİ olarak çalışmalarımızı anlatıyoruz. Tanıtım toplantısında yaptığımız sunumun ardından Büyükşehir Belediyesine bağlı diğer daire başkanlarının sunumlarını engellememek için özel bir odada, süre kısıtlaması olmadan vatandaşlarımızın sorunlarını tek tek dinleyerek çözüm getirmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın alacağımız bilgiler bizim için çok önemli. Onların fikirleri ve projelerini 8 daire başkanımızla birlikte değerlendirmeye alarak yapabileceklerimizi konuşuyoruz. Vatandaşlarımızın fikirleri bize yol gösteriyor” dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.