MUSKİ, Araplar’ı suya kavuşturuyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü Fethiye İlçesi Bayır Mahallesi Araplar mevkiine 4 bin metre uzunluğunda içme suyu hattı yapıyor.İl Genelinde içme suyu problemlerini ortadan kaldırmaya...

MUSKİ, Araplar’ı suya kavuşturuyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü Fethiye İlçesi Bayır Mahallesi Araplar mevkiine 4 bin metre uzunluğunda içme suyu hattı yapıyor.

İl Genelinde içme suyu problemlerini ortadan kaldırmaya devam eden MUSKİ Genel Müdürlüğü, son olarak Fethiye İlçesi Bayır Mahallesi Araplar mevkiinde yer alan toplam 46 haneyi içme suyuna kavuşturuyor. Uzun yıllardır su sıkıntısı çeken Araplar mevkii sakinleri MUSKİ’nin gerçekleştirdiği 4 Bin metre uzunluğundaki içme suyu hattıyla birlikte su sorunundan kurtuluyor.

MUSKİ 6.Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan Bayramından hemen önce Çarşamba günü başlatılan içme suyu hat yapım çalışmasının büyük bir kısmı tamamlanırken yaklaşık 1 hafta içerisinde mahalleye su verileceği tahmin ediliyor.

Konu hakkında bilgi veren MUSKİ Genel Müdür Baki Ülgen, Bayır Mahallesi Araplar mevkiindeki çalışmalarını kısa sürede bitirmeyi amaçladıklarını söyledi. Öncelikle 3 bin metre uzunluğunda bir içme suyu hat çalışmaları olduğunu söyleyen Ülgen, daha sonra tespit edilen haneleri de kapsayacak şekilde bir plan hazırladıklarını ve bununla birlikte çalışmanın 4 kilometreye ulaştığını belirtti. Ayrıca Ülgen, “ Yaz sezonunda vatandaşlarımızın su sorunu çekmemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Ortalama 1 hafta içerisinde Araplar mevkiindeki su sıkıntısını ortadan kaldıracağız. Bunun yanında tüm ilde belirli bir plan ve program dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Bu haber toplam 48 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.