Muhtarlardan, Tokat’a ziyaret

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat  geçtiğimiz günlerde yaptıkları kongre ile tek çatı altında toplanan ve kendisini ziyaret eden Muhtarlar Derneğine iade i ziyarette bulundu.Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep...

Muhtarlardan, Tokat’a ziyaret

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat  geçtiğimiz günlerde yaptıkları kongre ile tek çatı altında toplanan ve kendisini ziyaret eden Muhtarlar Derneğine iade i ziyarette bulundu.

Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Mat,Faik Karagöz,Meclis Üyeleri Aysun Yılmaz,Şakir Özdemir,Murat Yazar ,Halil Kocabaşoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanı Suat Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Başkan Tokat ve beraberindekilere ziyaret için teşekkür eden Dernek Başkanı Mehmet Çoban Milas Belediyesi ile  132 mahalle muhtarının ortak çalışmasını istediklerini belirtti.

Başkan Tokat yeni yönetime başarı diledi ve geçmiş yöneticilere de teşekkür ederek 2016 yılında kırsal mahallelere yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

Tokat ; “Derneği birliktelik duygusu içerisinde sahiplenmeniz ve bir kaynaşma ortamı oluşmasını sağlamanızı  memnuniyetle izliyoruz.Daha önceki dönemde bazı sıkıntılar ve ayrılıklar oldu artık bunlar geçmişte kaldı.Dernek olarak hareket etmek muhtarlarımızın sorunlarını çözmesinde daha etkili olacaktır. Ben tekrar sizlere başarılar diliyorum.2016 yılı çalışma ağırlığımızı kırsal mahallelerimize vereceğiz. İhalelerimizi yapmaya başladık.Bu anlamda mahallelerimizi ziyaret ederek istek ve görüşleri topluyoruz. Önümüzdeki günlerde bu ziyaretler devam edecek.Bu ziyaretlere  göre program oluşturacağız.Çalışmalarımızı önümüzdeki 3 yıla göre böldük.Bu 3 yılın sonunda mahallelerinizdeki değişiklikleri sizlerde göreceksiniz.Kırsal mahallelerimizdeki sorunların çözülmesinde muhtarlarımıza önemli görevler düşüyor.Milas Belediyesi olarak bizde Muhtarlarımızla uyum ve işbirliği içerisinde çalışmak istiyoruz”dedi.

Başkan Tokat’ın ardından söz alan CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan da Muhtarlar derneğinin yeni yönetimine başarılar diledi.

Özcan ; “Tek çatı altında toplanmanızdan mutluyuz.Bu şekilde tek çatı altında sorunları dile getirmek çözüm aramak daha etkili olacaktır.Sizler mahallelerinizin temsilcileri olarak önemli konumdasınız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak muhtarlarımızı önemsiyor,değer veriyoruz. Dernek olarak hareket etmeniz ve uyum içerisinde olmanız bizleri de memnun ediyor. Ben yeni yönetime ve tüm muhtar arkadaşlarıma hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum”dedi

Ziyaret esnasında Muhtarlar Milas’ın en genel sorununun otopark sorunu olduğunu çok katlı bir otoparkın acil olarak yapılması gerektiğini belirttiler.

Tokat yaptığı açıklamada Yasa gereği Otopark yapımının Muğla Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda olduğunu ,Halilbey ve Atatürk bulvarı çalışmaları sonrası otopark çalışmasının Büyükşehir Belediyesince başlatılacağını söyledi.

Bu haber toplam 38 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.