Mühendis Başkan yolları yakından takip ediyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün ihaleye çıkardığı Şehit Asteğmen Yıldıray Çeltikoğlu Caddesi (Sanayi Yolu) çalışmasında 9 bin m² sathi kaplama yapıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Harita Mühendisi...

Mühendis Başkan yolları yakından takip ediyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün ihaleye çıkardığı Şehit Asteğmen Yıldıray Çeltikoğlu Caddesi (Sanayi Yolu) çalışmasında 9 bin m² sathi kaplama yapıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Harita Mühendisi Başkan Bahattin Gümüş, yolun kot ölçümlerini de kendisi kontrol etti.

Başkan Gümüş yol çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “İhaleye çıkarak çalışmalara başlanan, Şehit Asteğmen Yıldıray Çeltikoğlu Caddesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu yolumuza yaklaşık 9 m² sathi kaplama yaptık. Ayrıca yolun sağ ve sol tarafına 4 bin m² parke taşı döşeyerek yaya yolu yapacağız. Kırsal mahallelerin yanı sıra kent merkezinde ki çalışmalara da ara vermeden devam ediyoruz. Bu cadde aynı zamanda Karabağlar Yaylası’na giden yaya ve araç trafiği açısından çok sık kullanılan bir yol. Bu açıdan bakıldığından önemli bir güzergah. Bunun bilinci ile çalışmalarımızı sürdürüyor, vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için güvenli yollar yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana imkanlar doğrultusunda çok yol kat ettik. Vatandaşlarımızdan gelen olumlu tepkiler, bizlere doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Kış ayına kadar hem kırsal da hem de kent merkezinde birçok yolu çözüme kavuşturacağız” dedi.

Başkan Gümüş’e yol inceleme çalışmalarında Başkan Yardımcıları Mehmet Güven, Murat Gökalp ve Fen işleri Müdürü Onur Necip Uslu eşlik etti.

Bu haber toplam 296 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.