Muğlaspor’un rakipleri belli oldu

Spor Toto 3. Lig kuraları Türkiye Futbol Federasyonunun Riva Tesislerinde çekildi. Muğlaspor'u Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı'nın temsil ettiği kura çekim sonrası Muğlaspor 18 takımlı 3. Gruba düştü.Lig...

Muğlaspor’un rakipleri belli oldu

Spor Toto 3. Lig kuraları Türkiye Futbol Federasyonunun Riva Tesislerinde çekildi. Muğlaspor'u Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı'nın temsil ettiği kura çekim sonrası Muğlaspor 18 takımlı 3. Gruba düştü.

  1. Lig ekiplerinden Muğlaspor bu sezon 3. grup'ta mücadele edecek. 3. Lig kuraları Futbol Federasyonunun Riva Tesislerinde çekildi. Kura çekiminde yeşil beyazlı kulübü Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı temsil ederken, Muğlaspor 18 takımlı 3. Grup'ta mücadele etmeye hak kazandı.

Muğlaspor'un da yer aldığı 3. Grubun diğer takımları ise şöyle oluştu; Sakaryaspor-Denizli Büyükşehir Belediyespor-Bayrampaşa-Maltepespor-Sultanbeyli Belediyespor-Afjet Afyonspor-Bergama Belediyespor-Darıca Gençlerbirliği-Tarsus İdmanyurdu-Payasspor-Orduspor-Orhangazispor-Diyarbekirspor-El Aziz Belediyespor-Düzyurtspor-12 Bingölspor-Adliyespor

Muğlaspor olarak zor bir gruba düştüklerini ifade eden Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı, 'Grubumuzda çok sayıda şampiyonluğa oynayacak takım var. Muğlaspor olarak en iyi kadroyu oluşturup sahada en iyi mücadeleyi vermek istiyoruz. İlk lig maçımızı 3. Eylül tarihinde oynayacağız. Çekilen kuranın büyük Muğlaspor ailesine hayırlı olmasını dilerim' dedi.

Bu haber toplam 37 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.