Muğlasporlu okçular yeni zaferler peşinde

Türkiye Okçuluk Federasyonu 2014 Faaliyet programında yer alan Gençler - Yıldızlar Türkiye Okçuluk Şampiyonası 19 - 20 Nisan 2014 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak. Şampiyonada mücadele edecek olan Muğlaspor'un Türkiye...

Muğlasporlu okçular yeni zaferler peşinde

Türkiye Okçuluk Federasyonu 2014 Faaliyet programında yer alan Gençler - Yıldızlar Türkiye Okçuluk Şampiyonası 19 - 20 Nisan 2014 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak. Şampiyonada mücadele edecek olan Muğlaspor'un Türkiye Rekortmeni Okçuları Tuğba Çaylı ve Emircan Haney ilk kez mücadele edecekleri Yıldızlar Şampiyonasından rekor ve Türkiye Şampiyonluğu ile dönmeyi hedefliyor.

Daha önce Minikler Kategorisinde Muğla'ya Türkiye Rekorları ve Türkiye Şampiyonlukları kazandıran Muğlaspor'un başarılı okçuları ilk kez katılacakları Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında da aynı başarıya ulaşmayı hedefliyor. 19-20 Nisan tarihlerinde Antalya'da yapılacak olan Gençler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Muğlaspor'u ve Muğla'yı temsil edecek olan Türkiye Rekortmeni Sporcular Tuğba Çaylı ve Emircan Haney Antrenörleri Dr. Ejder Sözen yönetiminde çalışmalarını tamamladı.

Yatağan'a bağlı Bencik Beldesinde çalışmalarını tamamlayan ve bu zorlu şampiyona için yola çıkan Muğlaspor'un başarılı okçuları bu şampiyondan da büyük başarılarla dönmek için yoğun bir çalışma dönemi geçirdi.

Daha önce Muğla'ya ulusal çapta rekorlar kazandıran sporcularından yine büyük başarılar beklediğini ifade eden Muğlaspor Okçuluk Antrenörü Ejder Sözen, ' Antalya' da yapılacak olan Yıldızlar Okçuluk Türkiye Şampiyonası için hazırız. Henüz yaşları 13 olan iki sporcum Tuğba Çaylı ve Emircan Haney 15-18 yaş grubundaki rakipleriyle mücadele edecekler. Öte yandan Tuğba Çaylı'nın mücadele edeceği kategoride son yapılan Dünya Şampiyonasında şampiyon olan iki sporcuda mücadele edecek. Şubat ayında Ankara'da yapılan Minikler Salon Türkiye Şampiyonasında 540 baraj puanı geçerek bir üst yaş kategorisinde yarışma hakkı kazanan sporcularım Tuğba ve Emircan ile birlikte Antalya'daki bu yarışma için hazırladığımız yeni ACE 780 oklarımızla en iyi sonucu almak için mücadele edeceğiz. Muğla'ya başarılı sonuçlarla dönmeyi hedefliyoruz' dedi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.