Muğlaspor’dan Vali Çiçek’e ziyaret

Muğlaspor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rüştü Gürsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muğla Valisi Amir Çiçek’e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali çiçek: “Muğla’da turizm...

Muğlaspor’dan Vali Çiçek’e ziyaret

Muğlaspor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rüştü Gürsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muğla Valisi Amir Çiçek’e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali çiçek: “Muğla’da turizm ön plana çıkıyor. Turizmi canlandıran dinamikler ve altyapılar vardır. Spor turizmi de bu dinamiklerden biri olmalıdır. İlimizde çok küçük çalışmalar var ama spor turizmi adı altında toplayabileceğimiz  oturmuş bir proje yok. Burada spor tesislerimizin kalitesini ve sayısını, sporun çeşitliliğini arttırarak, spor yapılan dallarda başarı sağlayarak bir hareketlenme sağlayabiliriz. Spor sayesinde ilimizin yurtiçinde ve yurt dışında tanınırlığını arttırabiliriz.” dedi.

Ortak akılla hareket ederek Muğlaspor’un daha iyi yerlere getirebileceğini vurgulayan Vali çiçek: “Muğla’dan yetişmiş sporculara bakınca burasının spora yatkın bir yer olduğunu görüyoruz. Gençlerimiz kariyer günleri hazırlayarak spora özendirebiliriz.” İfadelerini kullandı.

Muğlaspor ile ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Gürsoy 400’e yakın sporcuyla 7 branşta  faaliyet gösterdiklerini dile getirdi. Okçulukta Türkiye şampiyonlukları olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Gürsoy: “Muğlaspor’u daha iyi yerlere getirmek için çabalıyoruz. 8-12 yaş arası 180 öğrenciye spor okulunda eğitim veriyoruz. Gençlerimiz spora yönelerek kötü alışkanlıklardan uzak durabilirler.” diye belirtti.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.