Muğlaspor’da yeni başkan Beyimoğlu

Rüştü Gürsoy’un sağlık sorunları nedeniyle yönetim kurulundan affını istemesi sonrası Muğlaspor’da yeni Başkan Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Beyimoğlu oldu. Yeni Kulüp Başkanı Beyimoğlu kulübe hizmetlerinden dolayı eski...

Muğlaspor’da yeni başkan Beyimoğlu

Rüştü Gürsoy’un sağlık sorunları nedeniyle yönetim kurulundan affını istemesi sonrası Muğlaspor’da yeni Başkan Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Beyimoğlu oldu. Yeni Kulüp Başkanı Beyimoğlu kulübe hizmetlerinden dolayı eski Başkan Rüştü Gürsoy’a teşekkür ederken, devre arasında yapacakları çalışmalarla ligin ikinci yarısında zirvenin en büyük adaylarından olduklarını söyledi.

Muğlaspor Kulübünde yeni Başkan Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Beyimoğlu oldu. Rüştü Gürsoy’ın sağlık sorunları nedeniyle ayrılmasının ardından toplanan Muğlaspor Yönetim Kurulu yeni başkanı belirledi. Yönetim Kurulu tarafından Kulüp Başkanlığına seçilen Yeni Başkan Haluk Beyimoğlu emanetçi başkan olmayacağını ve mutlaka Muğlapor’u layık olduğu profesyonel liglere çıkartacaklarını söyledi.

Kulübe hizmetlerinden dolayı eski Başkan Rüştü Gürsoy’a camia adına teşekkürlerini sunan Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, ‘Sayın Başkanımız sağlık sorunları nedeniyle yönetim kurulumuzdan affını istedi. Bu gelişmenin ardından toplanan yönetim kurulumuz şahsımı kulüp başkanlığına seçti. Öncelikle beni bu göreve layık gören bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben emanetçi Başkan olmayacağım. Benim Muğlaspor sevgimin ne kadar büyük olduğunu tüm camia yakından biliyor. İlimizi yönetenler, camiamızın değerli büyükleri ve tüm Muğla ile birlik ve beraberlik içinde kulübümüzü hak ettiği profesyonel liglere mutlaka çıkartacağız. Hiç kimsenin en ufak bir endişesi olmasın. Gün birlik ve beraberlik günüdür’ diye konuştu.

Ligin ilk devresinde kaybedilen puanları en kısa sürede telafi edeceklerini ifade eden Kulüp Başkanı Beyimoğlu, ‘Yönetim Kurulumuz devre arasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Teknik kadromuz ile istişare halinde gerekli görülen mevkiler için futbolcularla transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Ligin ikinci yarısında ligde fırtına gibi esip sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak en büyük hedefimiz. Tüm camiamızdan ilgi ve destek bekliyoruz’ dedi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.