MUĞLASPOR'DA ROTA ELAZİZ

Ligde oynadığı son iki maçtan galibiyetle ayrılarak ligde zirve yarışına ortak olan Muğlaspor Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Elaziz Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlıklarını kendi tesislerinde...

MUĞLASPOR'DA ROTA ELAZİZ

Ligde oynadığı son iki maçtan galibiyetle ayrılarak ligde zirve yarışına ortak olan Muğlaspor Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Elaziz Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Hüseyin Yenikan yönetiminde sürdüren yeşil beyazlılarda sakat olan Uğur Durmuş'un Elaziz maçında kadroda yer alamayacağı öğrenildi.

Ligde Cumartesi günü kendi sahasında ligin en az gol yiyen ekibi olan Elaziz Belediyespor'u konuk edecek olan Muğlaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde oynadığı son iki maçtan 6 puanla ayrılarak lider Orhangazi'nin iki puan gerisinde zirve yarışına ortak olan yeşil beyazlılarda sakat olan Uğur Durmuş'un Elaziz maçında kadroda yer alamayacağı öğrenildi.

Hazırlıklar hakkında bilgi veren Muğlaspor Teknik Direktörü Hüseyin Yenikan, Cumartesi günü grubun en güçlü ve en az gol yiyen ekibi ile karşılaşacaklarını söyledi. Teknik Direktör Yenikan, zorlu Elaziz Belediyespor maçı öncesi sakat olan Uğur Durmuş'un kadroda yer alamayacağını, sakatlığı devam eden Keram'ın durumunun ise maç saati belli olacağını kaydetti.

Elaziz maçında taraftar desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduklarını dile getiren Teknik Direktör Yenikan, 'Cumartesi günü kendi sahamızda ligin en zor maçlarından birini oynayacağız. Rakibimiz mağlubiyeti olmayan ligin en az gol yiyen ekibi. Ligde son iki haftada aldığımız puanlarla ligde liderle olan puan farkını ikiye indirdik. Elaziz maçını da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bu önemli maçta bütün taraftarlarımızdan bizleri yalnız bırakmamalarını ve tribünleri doldurmalarını bekliyoruz' dedi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.