Muğlaspor’da görev dağılımı

Önceki gün gerçekleşen Muğlaspor Genel Kurulunda Kulüp Başkanlığına seçilen Erol Kapiz ve yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi. Kulüp binasında gerçekleşen yönetim kurulu toplantısın Kulüp Başkan Vekilliklerine...

Muğlaspor’da görev dağılımı

Önceki gün gerçekleşen Muğlaspor Genel Kurulunda Kulüp Başkanlığına seçilen Erol Kapiz ve yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi. Kulüp binasında gerçekleşen yönetim kurulu toplantısın Kulüp Başkan Vekilliklerine Mehmet Güven ile Ali Özden Gürbüz seçilirken, Basın Sözcülüğüne ise Hakan İnan getirildi.

3. Lig ekiplerinden Muğlaspor’da Erol Kapiz Başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi.

Kulüp Binasında gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında Kulüp Başkan Vekilliklerine Mehmet Güven ile Ali Özden Gürbüz, İdari Asbaşkanlığa Şahin Kırkan, Mali Asbaşkanlığa Mehtap Şeniz Çahan, Profesyonel Futbol Şube Sorumluluğuna Abdurrahman Uçar, Sportif Asbaşkanlığa Mehmet Alpez, Sosyal Komite Başkanlığına Merve Başak Çağıl, Basın Sözcülüğüne Hakan İnan, Genel Kaptanlığa Raşit Biter, Bölge Temsilciliğine Şahin Kırkan, Altyapı Şube Sorumluluğuna Salih Tozlu, Mali Komite Üyeliklerine Cavit Demircioğlu ile Alirıza Boyacı ile Sosyal Komite Üyeliklerine de Prof. Dr. Mustafa Nazım Karalezli, Hakan İnan ve Hüseyin Nizamoğlu getirildi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.