Muğlaspor’a destek çağrısı

Profesyonel 3.Lig, 3.Grupta mücadele edecek olan Muğlaspor’un bütçesi 4 milyon 230 bin TL olarak belirlenirken 2 milyon TL’ye ihtiyaç duyulduğu açıklandı. Şeffaf ve denetlenebilir bir bütçe çıkardıklarını belirten Muğlaspor...

Muğlaspor’a destek çağrısı

Profesyonel 3.Lig, 3.Grupta mücadele edecek olan Muğlaspor’un bütçesi 4 milyon 230 bin TL olarak belirlenirken 2 milyon TL’ye ihtiyaç duyulduğu açıklandı. Şeffaf ve denetlenebilir bir bütçe çıkardıklarını belirten Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, “Muğlaspor’un ligde başarılı olup kalıcı olması ve bu sezon sonunda borçsuz bir takip yaratmak için açığımız 2 milyon TL. 2017 Mayıs ayına kadar bu kaynağı bulmamız lazım. Sadece yöneticilerin yaptıkları katkılarla sürdürülebilir bir durum söz konusu değil. Muğla kentinin takımımıza destek olmasını istiyoruz.” Dedi.

Beyimoğlu, kombine bilet satışlarının da başladığını bildirirken, başta taraftarlar olmak üzere herkesi kombine bilet almaları için çağrıda bulundu.

Uzun yıllar amatör kümelerde mücadele ettikten sonra geçtiğimiz sezon şampiyon olarak 3.Lige çıkan Muğlaspor zorlu  sürecek sezonun hatırlıklarını sürdürüyor. Muğlaspor’u bekleyen en büyük zorlukların başında maddi kaynak ve uzun mesafeli deplasmanlar. Muğlaspor deplasman maçlarının bir çoğuna uçakla gitmek zorunda kalacak.

Düzenlediği basın toplantısı ile sezon hazırlıkları ve kulüp bütçesi hakkında bilgi veren Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, takımın kentin maddi ve manevi desteğine ihtiyaç duyduğunu söyledi. Şeffaf ve denetlenebilir bir bütçe hazırladıklarını belirten Beyimoğlu, “ Bu sezonki bütçemiz 4 milyon 130 bin TL. 2 milyon TL açığımız var. Ligte kalıcı ve başarılı olmamız için bu kaynağa ihtiyacımız var. Sadece yöneticilerin destekleri ile sürdürülebilir bir başarı elde etmemiz mümkün değil. 2017 Mayıs ayına kadar geçecek süreç içinde 2 milyon TL kaynağa ihtiyacımız var. O tarihte borçsuz bir Muğlaspor için buna ihtiyacımız var. İyi ve ahenkli bir takım kurduk. Bunun sürdürülebilir olması için kulübümüzün sabit gelirlere ve kentin desteğine ihtiyacımız var. “ dedi.

Reklam ve sponsorlara ihtiyaç var

Şu ana kadar hiçbir firmadan saha reklamı ve sponsorluk alamadıklarının altını çizen Beyimoğlu; “ Grupta çok iyi bütçeleri olan takımlarla mücadele edeceğiz. İhtiyaç duyduğumuz kaynağı ve desteği temin edebilirsek büyük başarılar elde edebileceğimize inanıyorum. Kentimizin ileri gelenleri, işadamları, atanmışı, seçilmişi ve halkının bu zorlu yolda desteği için çağrıda bulunuyoruz “ diye konuştu.

Kombine satışları başladı

Bu arada sezon için kombine bilet satışlarının da başladığını ifade eden Beyimoğlu, başta taraftarlar olmak üzere herkese kombine bilet almaları için davet etti. Beşimoğlu; ! Kombine fiyatlarını Açık Tribün 100 TL, Kapalı Tribon 150 TL ve VİP tribünde de 450 ila 1000 TL arası belirledik. Taraftarlarımız, halkımız kombine bilet alarak hem rahatça maçlarını seyredebilirler hem de takımlarına küçük de olsa katkıda bulunabilirler” şeklinde konuştu.

Kombine biletlerin Kulüp Binası, Hakan Optik ve Zihni Derin İş Merkezindeki Kamil Koç yazıhanesinden elde edilebileceği bildirildi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.