Muğlaspor topbaşı yaptı

Muğlaspor kendi tesislerinde toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başladı. Bayrama kadar hazırlıklarını sürdürecek olan ve bayram izninin ardından yeniden top başı yapacak olan Muğlaspor’un kadrosunda 25 futbolcu bulunuyor.Teknik...

Muğlaspor topbaşı yaptı

Muğlaspor kendi tesislerinde toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başladı. Bayrama kadar hazırlıklarını sürdürecek olan ve bayram izninin ardından yeniden top başı yapacak olan Muğlaspor’un kadrosunda 25 futbolcu bulunuyor.

Teknik Direktör Egemen Urhan yönetiminde çalışmalara başlayan Muğlaspor’un kadrosunda alt yapıdan 4 futbolcuda yer alıyor. Yeni sezona yeni hedeflerle başladıklarını ifade eden Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, iç ve dış transferlerin yanı sıra alt yapıdan gelen 4 futbolcu ile birlikte kadronun 25 kişiye ulaştığını kaydetti.

Teknik kadro ve futbolcularla bir toplantı yapan Muğlaspor Kulübü Başkanı Rüştü Gürsoy’da, yeni sezonun tüm camiaya hayırlı olmasını diledi. Başkan Gürsoy, yeni sezona başarı hedefi ile başladıklarını belirterek, “Tüm camia ve yönetim kurulumuz sizlerden çok şey bekliyor. Bu sezon çok iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz. Sizlere güvenimiz tam” diye konuştu.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.