MUĞLASPOR TEK YÜREK

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta lider durumda bulunan Muğlaspor bu hafta sonu kendi sahasında konuk edeceği Ortaca Belediyespor maçında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Ortaca maçında yeşil beyaza gönül vermiş herkesi...

MUĞLASPOR TEK YÜREK

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta lider durumda bulunan Muğlaspor bu hafta sonu kendi sahasında konuk edeceği Ortaca Belediyespor maçında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Ortaca maçında yeşil beyaza gönül vermiş herkesi Atatürk Stadında tribünde görmek ve tüm camia tek yürek olmak istediklerini ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, bu sezon 3. Lig özleminin mutlaka sona ereceğini kaydetti.

Ligde geçtiğimiz hafta Denizli deplasmanında Kale Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek liderliğe yükselen Muğlaspor bu hafta sonu Pazar günü kendi sahasında diğer bir Muğla ekibi Ortaca Belediyespor'u konuk edecek. Hazırlıklarını Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin yönetiminde sürdüren Muğlaspor'da tek düşünce üç puan.

Ortaca Belediyespor maçı öncesi kentte büyük bir olumlu hava hakim olurken, Muğlaspor camiası adeta tek yürek olarak bu maçı beklemeye başladı. Ortaca maçı hazırlıklarının çok iyi gittiğini ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, bu zorlu maçın centilmence geçmesini diledi. Ortaca maçını kazanıp ligde liderliklerini sürdürmek istediklerini belirten Başkan Beyimoğlu, 'Şehrimizde Valimizden belediye başkanlarımıza, bürokratlardan sivil toplum kuruluşlarına, camianın tüm kesimi bizlere büyük destek veriyor. Tüm şehir takımın bu sezon mutlaka 3. lig özlemini sona erdireceğine gönülden inanıyor. Takımımız da bu doğrultuda emin adımlarla ilerliyor. Bu hafta oynayacağımız Ortaca maçını da kazanıp liderliğimize devam etmek istiyoruz. Yeşil beyaz sevdaya gönül veren bütün taraftarlarımızı Ortaca maçında tribünde görmek istiyoruz. Ligde her maç ayrı birer final. Biz de her maça final gözü ile bakıyoruz. Sezon başından bu yana bizlere maddi manevi destek veren tüm kişi, kurum ve kuruluşlara Muğlaspor ailemiz adına şükranlarımı sunuyorum' dedi.

Bu haber toplam 40 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.