Muğlaspor kendi markasını yarattı

Göreve geldikleri günden bu yana kulübe kalıcı ekonomik kaynaklar yaratma yolunda yoğun bir çaba sarfeden ve bu konuda önemli projelere imza atan Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu ve yönetim kurulu uzun uğraşlar sonunda tekstilde...

Muğlaspor kendi markasını yarattı

Göreve geldikleri günden bu yana kulübe kalıcı ekonomik kaynaklar yaratma yolunda yoğun bir çaba sarfeden ve bu konuda önemli projelere imza atan Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu ve yönetim kurulu uzun uğraşlar sonunda tekstilde kendi markasını yarattı.

Bundan sonra tekstilde Darkgreen markası ile isteyen herkese en kaliteli hizmeti verecek olan Muğlaspor Yönetimi tarihi bir çalışmaya imza attı.

Takım formaları kumaşı temininde dünyaca ünlü spor markasına kumaş temin eden İtalyan firması ile çalışacaklarını, diğer ürünlerde de en kaliteli ham maddeyi kullanacaklarını ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, Darkgreen markasının bugün patentini aldıklarını ve markanın bundan sonra tescillendiğini söyledi.

Her tür tekstil ürününün üretimini en kaliteli şekilde üretip en uygun fiyatla spor kulüplerine ve tüketicilere sunmayı hedeflediklerini ifade eden başkan Beyimoğlu, çok kısa zamanda Muğla il merkezinde açılacak bir mağazada Darkgreen markasının Muğlalılarla buluşacağını kaydetti.

Başkan Beyimoğlu, Darkgreen markasını tüm Türkiye'de spor kulüpleri başta olmak üzere tüm spor giyimi tutkunları ile buluşturmayı hedeflediklerini belirterek, internet alışverişi kanalı ile de Darkgreen markasının tüm dünyaya ulaşacağını söyledi.

Başkan Beyimoğlu ayrıca e-ticaret için de üç tane web sitesinin isim hakkını aldıklarını, bu sitelerden de internet kanalı ile Darkgreen markalı ürünlerin dünyanın her yerine satılacağını belirtti.

Beyimoğlu, Darkgreen markasını büyük Muğlaspor ailesine hayırlı olmasını dilerken, herkesten bu marka kanalı ile destek beklediklerini dile getirdi. Beyimoğlu, ayrıca Darkgreen markasının kurumsal kimlik kazanmasında büyük çaba sarfeden gazeteci Nejat Altınsoy'a da Muğlaspor ailesi olarak teşekkür etti.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.