Muğlaspor defansa takviye yaptı

3. Lig ekiplerinden Muğlaspor dış transfer çalışmalarına devam ediyor. Muğlaspor geçtiğimiz yıl Kırıkhanspor formasını giyen defans oyuncusu Mustafa Acar ile sözleşme imzaladı.İç ve dış transfer çalışmalarına devam...

Muğlaspor defansa takviye yaptı

3. Lig ekiplerinden Muğlaspor dış transfer çalışmalarına devam ediyor. Muğlaspor geçtiğimiz yıl Kırıkhanspor formasını giyen defans oyuncusu Mustafa Acar ile sözleşme imzaladı.

İç ve dış transfer çalışmalarına devam eden Muğlaspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil beyazlı kulüp son olarak Kırıkhanspor’da forma giyen 1991 doğumlu stoper Mustafa Acar ile anlaşarak sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Erol Kapiz, Mali As Başkan Mehtap Şeniz Çahan, Sosyal Komite Başkanı Merve Başak Çağıl ve Yönetim Kurulu Üyesl Gültekin Akça’nın katıldığı imza töreninde kendisini yeşil beyazlı yapan imzayı atan defans oyuncusu Mustafa Acar, Muğlaspor formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Futbola 2003 yılında Yıldızgücüspor’da başlayan Muatafa Acar, 2010 yılında Nazllispor’da profesyonel oldu. Başarılı defans oyuncusu daha sonra sırasıyla Kemerspor 2003, Nazilli Belediyespor, Çine Madranspor ve son olarak ta Kırıkhanspor formasını giydi.

Muğlaspor defansına önemli bir katkı yaptıklarını ifade eden Muğlaspor Mali Komite Başkanı Mehtap Şeniz Çahan, transferlerin süreceğini söyledi. Mali Komite Başkanı Çahan, ‘Ligde sıkıntı yaşamamak için transferde teknik komitemiz çok seçici davranıyor. Muğlaspor kültürüne uygun futbolcuları tercih ediyoruz. Anlaştığımız futbolcuları basına ve camiamıza hemen duyuruyoruz’ dedi

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.