“Muğla’nın turizm potansiyeli yüksek”

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB) Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel , Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti...

“Muğla’nın turizm potansiyeli yüksek”

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB) Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel , Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çiçek, Muğla’da turizmle ilgili çok fazla potansiyelin olduğunu, bu potansiyellerin aktif bir şekilde değerlendirilmesi için uzun yıllardır çalışmalar yapıldığına dikkat çekti.

Turizm alanında daha önceden başlatılan çalışmalara devam edilmesi ve ek olarak yeni projelerin hayata geçirilmesinin önemine değinen Vali Çiçek: “Turizmi 12 aya yaymak için ortak akıl yürüterek çalışmalarımızı o doğrultuda yapmalıyız. Alternatif turizm faaliyetlerini harekete geçirerek kış aylarında da ilimizde turizm faaliyetlerinin yapılmasını sağlamak için yapılması gerekenler nelerdir bunlar ortaya çıkarılmalıyız” dedi.

Muğla’nın sahip olduğu değerlerle biraz daha ön plana çıkarmalısı gerektiğini vurgulayan Vali Çiçek: “Diğer illerimizde olmayan avantajlar bizim ilimizde var. Bu doğrultuda bölgemizde turizmi biraz daha canlandırmak için sivil toplum kuruluşları, sektör temsilcileri ile birlikte değerlendirme yapmalı ona göre yol haritamızı çizmeli, bu yol haritasına uygun hareket etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Vali Çiçek’e yeni görevinde başarılar dileyen Gökbel ise, yaptığı açıklamada tanıtımda birlikteliğin sağlanmasının önemine değindi.

Bu haber toplam 31 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.