Muğla’nın Tarımsal sorunları Ankara’ya taşındı

Muğla Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu üyeleri Muğla’nın tarımsal sorunlarını Ankara’da hem TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a, hem de Muğla milletvekillerine sundu.Muğla Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı...

Muğla’nın Tarımsal sorunları Ankara’ya taşındı

Muğla Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu üyeleri Muğla’nın tarımsal sorunlarını Ankara’da hem TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a, hem de Muğla milletvekillerine sundu.

Muğla Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Mehmet Baştuğ ve İlçe Ziraat Odaları Başkanları Muğla’nın tanımsal sorunlarını, hazırladıkları kitapçık ile Ankara’da yetkililerle paylaştı ve çözüm üretilmesini istediler.

Muğla Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu üyeleri önce Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Muğla İli Tarımsal Sorunları kitapçığı teslim edildi. Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı Mehmet Baştuğ ve ilçe Ziraat Odası Başkanları TZOB Genel Başkanının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Muğla milletvekillerini ziyaret ettiler. AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, CHP Muğla Milletvekilleri Akın Üstündağ ve Prof. Dr. Nurettin Demir ile MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan’ı TBMM’deki odalarında ziyaret ettiler. Heyet, ziyaretlerinde Muğla milletvekillerine tarımsal sorunları içeren kitapçığı verdi.

Muğla’daki Ziraat Odaları tarafından her bölgenin tarımsal sorunlarını içeren ve ortaklaşa hazırlanan ‘Muğla’nın Tarımsal Sorunları’ kitapçığı daha önce Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’e de verilmişti. Muğla Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Mehmet Baştuğ, ziyaretteki amacın Muğlalı çiftçilerinin sıkıntılarına çözüm üretilmesi olduğunu söyledi. Baştuğ, “Geçtiğimiz hafta içinde Muğla Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu olarak Ankara’da bir dizi ziyaretlerimiz oldu. Bu ziyaretlerimizin ana amacı Muğlalı çiftçilerimizin tarımsal faaliyet yürüten üyelerimizin sorunlarının çözüme kavuşturulması idi. Muğla’nın tüm ilçelerinde bulunan Ziraat Odaları olarak her yöremize ait tarımsal sorunları kapsayan kitapçık hazırladık. Bu sorunlarının yerelde çözüme kavuşturulacak olanlarını Koordinasyon olarak bizler çözüme kavuşturuyoruz. Ama büyük boyutlu sorunlarımızı Ankara’da çözüm üretilmesini sağlamak için bir dizi ziyaretlerimiz oldu. Öncellikle Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar’a bugüne kadar sorunlarımıza sahip çıktığı ve bizim adımıza kamuoyu ile paylaştığı için teşekkür ettik. Muğla Milletvekillerimize de ortak akılla hazırlanan ve Muğla’nın tarımsal sorunlarını içeren kitapçıklarımızı teslim ettik ve çözüm üretilmesini talep ettik” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.