Muğla’da terör operasyonu: 6 gözaltı

Muğla ve ilçelerinde polis tarafından, PKK/KCK Terör Örgütü Gençlik Alan yapılanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 18 kişi gözaltına alındı.Muğla ve ilçelerinde...

Muğla’da terör operasyonu: 6 gözaltı

Muğla ve ilçelerinde polis tarafından, PKK/KCK Terör Örgütü Gençlik Alan yapılanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 18 kişi gözaltına alındı.

Muğla ve ilçelerinde sabah erken saatlerde bölücü terör örgütü ile bağlantıları oldukları öğrenilen kişilerin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 18 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, dün sabah sabah saat 05.00 sıralarında Muğla merkez, Milas, Marmaris, Bodrum ve Datça ilçelerinde eş zamanlı olarak terör örgütü bağlantılı evlere operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlar kapsamında Milas’ta 6 ayrı noktaya yapılan baskınlar ve arama sonucu 18 kişi gözaltına alındı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonlarda, PKK/KCK terör örgütü gençlik alan yapılanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan şahısların yanı sıra, örgütsel doküman ve malzemeler de elegeçirildi. Gözaltına alınan şahısların sorgulamalarının sürdüğü belirtilirken, bu doğrultudaki çalışmaların da aralıksız olarak süreceği bildirildi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.