Muğla’da geçildiler, İzmir’de geçtiler

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen İl Yarışması sonucu İzmir’de düzenlenen bölge yarışmasına katılan halk oyunları ekipleri Muğla’yı başarı ile temsil ederken, İl...

Muğla’da geçildiler, İzmir’de geçtiler

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen İl Yarışması sonucu İzmir’de düzenlenen bölge yarışmasına katılan halk oyunları ekipleri Muğla’yı başarı ile temsil ederken, İl 2’iincisi MUFAD ekibi, İzmir’de İl Birincisi ASFAD’ı geçmeyi başardı. Bölge yarışmalarından MUFAD ekibi 3’üncü, ASFAD ekibi ise 4’üncü oldu.

Minikler geleneksel (düzenlemesiz) dal kategorisinde il birincisi olarak bölgeye giden MUFAD GSK grup yarışmasında ikinci oldu. Yıldızlar geleneksel (düzenlemesiz) dal kategorisinde il birincisi olan 75. Yıl GSK maddi imkânsızlıklardan dolayı grup yarışmasına katılamadı. Gençler geleneksel (düzenlemesiz) dal kategorisinde il birincisi olan ekip ASFAD GSK, grupta da il birincisi olarak Muğla’yı Türkiye Finallerinde temsil etmeye hak kazandı. Büyükler geleneksel (düzenlemesiz) dal kategorisinde İl Birincisi ASFAD GSK, İl İkincisi MUFAD GSK, İl Üçüncüsü Menteşe Belediyesi GSK Muğla’yı temsilen katıldıkları grup yarışmasında MUFAD GSK Üçüncü, ASFAD GSK Dördüncü, Menteşe Belediyesi GSK Altıncı olarak yarışmaları tamamladı.

Yıldızlar ve Gençler geleneksel (düzenlemeli) dal kategorilerinde il birincisi olan Ortakent Yahşi GSK, grupta Yıldızlar basamağında Birinci olarak Muğla’yı Türkiye finallerinde  temsil etmeye hak kazanırken, Gençler basamağında ise İkinci oldu.

Bu haber toplam 206 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.