Muğla’da buruk kutlama

Zafer Bayramının 92. yıl dönümü Muğla’da buruk kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlama törenine Muğla protokolünün dışında yaklaşık 20 kişilik vatandaş grubu katıldı.30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Muğla’da...

Muğla’da buruk kutlama

Zafer Bayramının 92. yıl dönümü Muğla’da buruk kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlama törenine Muğla protokolünün dışında yaklaşık 20 kişilik vatandaş grubu katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Muğla’da Cumhuriyet Meydanında gerçekleşti. Kutlamalara Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Kur. Alb. Halil Çelik, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin gümüş katıldı.

Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde gerçekleştirilen törende Muğla Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Muğla Büyükşehir Belediye başkanlığı çelenkleri konuldu. Muğla Valisi, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan törene katılan vatandaşların bayramlarını kutlayacaktı. Ancak Cumhuriyet Meydanında yapılan törenlere vatandaşların katılımı olmadı. Törenlere 20’e yakın vatandaş katıldı. Muğla Valisi, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı askerlerin bayramını kutladıktan sonra kendilerine ayrılan yere oturdu.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.