Tatilciler Marmaris yollarını doldurdu

Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçelerine gelen tatilciler yollarda yoğunluk oluştururken Ramazan Bayramı'nın birinci ve ikinci gününde toplam 43 bin araç girişi olduğu öğrenildi.

Tatilciler Marmaris yollarını doldurdu

Hava sıcaklıklarının da mevsim normallerinin üstünde seyretmesi sebebi ile yaza erken giren ilçelerin girişinde vatandaşlar önce hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmadılar.

Marmaris’e 21 kilometre mesafedeki Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Datça ve Marmaris ilçelerine tek giriş noktasında trafiğin güvenli bir şekilde seyretmesi için bayram mesailerine devam ediyorlar. 7 gün 24 saat yol uygulama ve uyarılarının devam ettiği karakol ekipleri, sürücülerin belge ve kimlik kontrollerini yapmalarının ardından ,trafik ve asayiş kurallarına uymalarını rica ederek iyi bayramlar dileklerini iletiyorlar. İlçeye gelen tatilcilerin çoğunluğu, İstanbul, Denizli, Ankara, İzmir, Eskişehir, Afyon ve Aydın şehirlerinden geldikleri gözlemlenirken, Marmaris girişindeki Milli Parklar Müdürlüğü'ne ait Marmaris manzaralı seyir terasında hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmiyorlar. 9 günlük bayram tatilinin başladığı Cumartesi gününden bu yana Marmaris ve Datça'ya yaklaşık 90 bin araç girişi olduğu bildirilirken ilçe emniyet trafik ve jandarma trafik ekiplerinin de yollarda üst düzey önlemler aldığı belirtildi.

iha

Bu haber toplam 412 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.