Muğla Ticari Hayatı Meclis’te

MUTSO Meclisi 15’inci olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclis Başkanı Şükrü Altınay, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Meclis Başkan Yardımcıları Mevlüt Acar...

Muğla Ticari Hayatı Meclis’te

MUTSO Meclisi 15’inci olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclis Başkanı Şükrü Altınay, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Meclis Başkan Yardımcıları Mevlüt Acar ve Mustafa Kale, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan ve Mehmet Dişcigil’in yanı sıra Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanları katıldı.

Mermer-Maden Sektörünü barındıran 10. Meslek Komitesi Başkanı, Ayhan Mermer’in sahibi Ahmet Ayhan’ın vefatının ardından gerçekleştirilen ilk Meclis Toplantısı olması nedeniyle bir konuşma yapan Meclis Başkanı Şükrü Altınay, merhuma Allah’tan rahmet ve ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileyerek, bunca yıldır Oda bünyesinde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ve şükranlarını sundu. Başkan Altınay konuşmasının ardından sözü Merhum Ahmet Ayhan’ın oğlu Yücel Ayhan’a bıraktı. Yücel Ayhan Divan’a ve Meclis’e teşekkürlerini sunarak bundan sonra verilecek olan görevlere hazır olduğunu ifade etti.

MUTSO’nun aylık çalışmalarını barındıran faaliyet raporunun, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan tarafından sunulmasının ardından, gündem konularının karara bağlanması ile süren toplantı, Meclis üyelerine ve MUTSO personeline verilen iftar yemeğinin ardından sona erdi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.